BACIO TRUDNU ŽENU SA LITICE, PA SE VRATIO DA SE SLIKA: Monstrum stajao na mjestu smrti nasmijan, a opis slike je jeziv

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Muž koji je svoju trudnu ženu gurnuo sa litice samo nekoliko trenutaka nakon što je s njom napravio nasmijani selfi osuđen je na doživotni zatvor zbog njenog ubistva.

Hakan Ajsal (40) je u junu 2018. gurnuo 32-godišnju Semru Ajsal sa litice visoke 300 metara u turskoj provinciji Mugla – samo nekoliko trenutaka nakon što je napravio nekoliko fotografija sa njom.

Detektivi su otkrili da je kasnije ubica ponovo posjetio mjesto u Turskoj sa kog je gurnuo ženu, nakon što je navodno potrošio novac od osiguranja koji je dobio njenom smrću, na još jedno putovanje.

Ajsal je napisao u opisu fotografije: “Mjesto koje je nekada bilo moj raj više nema sunca.” Ajsal je namamio Semru, koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, do ivice prije nego što ju je gurnuo, rečeno je porotnicima.

Ajsal je tek poslije nekoliko godina od ubistva osuđen na doživotnu kaznu. U pokušaju da se ospori presuda Visokom krivičnom sudu u Fetiju ove sedmice je podnesena izjava o neuračunljivosti, koju su oni odbili. Ljekari sa 4. specijalizacije odjeljenja sudske medicine odbacili tvrdnje da Ajsal nije bio u dobrom psihičkom stanju u vrijeme ubistva.

Jeziv video snimak koji je snimio prolaznik na vrhu litice prikazuje Ajsal i njegovu ženu – koja se plašila visine – kako se spuštaju niz stjenoviti pejzaž do ivice. Redžep Sahin, koji je snimio Semrine posljednje trenutke, na prethodnom ročištu je rekao sudu:

  • Zaustavio sam se tamo da vidim pogled na zaliv Kabak sa svojom porodicom. Moja kćerka je snimala pogled mojim telefonom i bračni par Ajsal se u tom trenutku spuštao niz padinu. Čak smo se i šalili, ‘ili će ovaj muškarac baciti ženu ili će žena baciti muškarca.’

Izvor:Hayat

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker