Inovativnost Švicarske firme SEI es AG Steinhausen privlači investitore iz Švicarske, Njemačke, Lihtenštajna i Austrije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Uspješno ostvarenje želje za „sopstvenim domom u starosti“

72298083 2650031011728575 640167555528392704 o

Svojom uspješnošću i originalnošću tvrtka SEI-es AG iz centralnošvicarskog gradića Steinhausen svrstala se posljednjih godina u sami vrh poslovnog svijeta. Tvrtka posluje u dvije zemlje – Njemačkoj i Švicarskoj i u sustavu je holdinga House of Wealth (H.O.W. AG), koji okuplja nekoliko kompanija u području građevinarstva te sektorima nekretnina i finanisranja.

Inicijativa za osnivanjem tvrtke nastala je prije dvanaest godina u vrijeme krize svjetskog bankarskog sektora. Uprkos teškoj situaciji i koristeći svoju inovativnost, SEI-es AG uspio se nametnuti i dokazati u evropskom i svjetskom poslovnom svijetu.

Sa svojim visokoobrazovnim kadrom, tvrtka SEI-es AG je dio tima holdinga od 40 uposlenih stručnjaka različitih specijalnosti s višegodišnjim iskustvom i sjedište joj je u poznatom poslovnom dijelu gradića Steinhausen, na adresi Industriestrasse 55.

Osnovna djelatnost tvrtke usmjerena je na strategiju kojom se, doslovce, iz jednog mjesta uspješno realiziraju sve ideje i izazovi stambenog razvoja/ izgradnje uz poduzimanje odgovarajućih marketinških mjera. Za samu razradu ideja zadužen je visokostručan kadar građevinske struke, arhitekti i inženjeri te ekonomski stručnjaci.

Projekti tvrtke SEI-es AG namijenjeni su osobama-investitorima iz Švicarske, Njemačke, Lihtenštajna i Austrije, dok se njihova realizacija odnosi na objekte u Njemačkoj. Izbor je pao na Njemačku zbog prednosti njenih subvencioniranja korištenjem novih tehnologija građenja te prilagođavanju novim i obnovljivim izvorima energije. Treba istaći i to da je švicarska tvrtka vlasnik Moonsell-patenta, vezanog za niskoenergetske kuće s ekonomsko-ekološkim standardom.

Investitori su potpomognuti finansiranjem partnerskih banaka i svojevrsna garancija sigurnosti je ta da se u kupovinu objekta ne ulazi „bez razloga“ već striktno planirajući budućnost i isplativost tog objekta. Osobe iz Švicarske i Njemačke su dodatno motivirane i time da su, primjerice, nakon desetogodišnjeg korištenja objekta i njegove prodaje oslobođene plaćanja poreskih dažbina.

Aktualna je izgradnja skoro 60 objekata u Njemačkoj (više o tome na linku https://sei-es.ch) u blizini granice sa Švicarskom i te lokacije su izrazita želja i lični odabir investitora za to pogranično područje. Projekti su različitog tipa i veličine – od tri pa do 30 stanova koliko se nalazi u jednom objektu. Nakon realizacije projekta brigu i nadzor preuzima kompanija iz sastava holdinga zadužena za administrativno i tehničko održavanje.

Taj novi pristup uvezanosti (iz)gradnje i finansiranja pokazao se i kao dopuna sigurnosti kod investitora i njihovog osobnog sustava starosnog i penzijskog osiguranja. Uspješno ostvarenje životnih želja investitora za „sopstvenim domom u starosti“ prioritet je i prevashodni zadatak za stručnjake tvrtke SEI-es AG. Uposlenici švicarske tvrtke i tu prednjače svojim ličnim primjerom – pravilo i obaveza svakog od njih je investiranje u neki od objekata čija je realizacija u toku.

Više o SEI es konceptu : https://concept.sei-es.ch/ba/ {jcomments off}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex