Snimak iz Izraela koji najbolje govori koliko je vakcinacija bitna: Pune bašte kafića i žurke na ulicama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dok kod nas bašte restorana i kafića zvrje prazne usled porasta novoobolelih od virusa korona, u Izraelu se ovih dana odvija život kao da korona nije nikada ni postojala. Ključ uspeha, uspešno sprovedena vakcinacija, dovela je do popuštnaja zaštitnih mera.

Veliki broj mladih koji razigrano plešu po baštama lokala dok muzika dopire sa zvučnika, nasmejani ljudi koji veselo razgovaraju i vode normalan život, rezultat je vakcinacije više od četriri miliona Izraelaca koji su prošli kroz vakcinaciju i revakcinaciju Fajzerovom vakcinom.

Usled ovako povoljne epidemiološke situacije, ministarstvo zdravlja ove zemlje razmatra da ukine odluku o nošenju maski na otvorenom. Ipak, ovo je samo jedan kroak ka cilju izraelskih vlasti, koje za cilj imaju kompletnu imunizaciju svih odrasilh stanovnika. Onima koji se još kolaju da li žele da prime vakcinu ili ne, nude besplatnu hranu i piće.

Ovakve slike iz Izraela, najbolje pokazuju koliko je vakcinacija bitna, te i da je pobeda nad korona virusom moguća, samo je potrebno biti disciplinovan i verovati medicini, a ne antivaks lobiju. Kao što vidimo, normalan život je moguć, samo je potrebno zavrnuti rukav.

Pogledajte video :

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker