Majka se rasplakala jer nije mogla kupiti pelene zbog pohlepnih kupaca (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Slomljena majka rasplakala se pred kamerom

majka000
{module Oglas 2019 – U članku 1}

Lauren Whitney otišla je u trgovinu kupiti pelenu za svoje dijete, ali nakon što je obišla više od nekoliko radnji, shvatila je da pelena u veličini njene najmlađe kćeri nema više nigdje za kupiti.

Slomljena majka rasplakala se pred kamerom te je video postavila na TikTok. “Kako da kupim pelene za svoje dijete ako ne mogu priuštiti 20 pelena odjednom, kao što pojedinci mogu?” rekla je u videu.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

“Snimila sam video bez namjere da ga javno objavim, ali sam ga slučajno objavila i kad sam to sat vremena kasnije shvatila, vidjela sam da je video postao viralan. Raspravljala sam o tome kako ga snimiti”, rekla je za BuzzFeed, prenosi Index.

Whitney je upozorila ljude da paničnim kupovanjem prekomjernih zaliha u strahu od korone onemogućuju manje financijski stabilnim osobama da si kupe najosnovnije. Priznala je kako je naposljetku ipak uspjela naći pelene te kako je kupila dva paketa. “Drugi paket dat ću osobi koja je u potrebi”, priznala je.

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”tiktok-embed” cite=”https://www.tiktok.com/@browncoatbetty/video/6804452450007895302″ data-video-id=”6804452450007895302″ style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” > <section> <a target=”_blank” title=”@browncoatbetty” href=”https://www.tiktok.com/@browncoatbetty”>@browncoatbetty</a> <p><a title=”thisapocalypsesucks” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/thisapocalypsesucks”>##thisapocalypsesucks</a></p> <a target=”_blank” title=”♬ original sound – browncoatbetty” href=”https://www.tiktok.com/music/original-sound-6804434772228655877″>♬ original sound – browncoatbetty</a> </section> </blockquote> <script async src=”https://www.tiktok.com/embed.js”></script>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker