Frankfurt – Na korona-zabavi uhapšeno 39 osoba (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Protekle noći na trgu se okupilo oko 3.000 uglavnom mladih ljudi, ali ih je u trenutku izbijanja nereda bilo između 500 i 800

zabava

{module Oglas 1 – 2020}

U centru Frankfurta uhapšeno je 39 osoba nakon što je policija napadnuta flašama tokom zabave na otvorenom, kojoj su prisustvovale hiljade mladih, saopćila je njemačka policija.

Kako se navodi, pet policajaca je povrijeđeno kada su intervenisali zbog nereda koji su izbili nakon svađe oko 30 ljudi na historijskom Trgu Opera u Frankfurtu, piše Guardian.

Protekle noći na trgu se okupilo oko 3.000 uglavnom mladih ljudi, ali ih je u trenutku izbijanja nereda bilo između 500 i 800.

Trg je postao popularno mjesto za održavanje “korona zabava” jer su u Njemačkoj barovi i noćni klubovi zatvoreni, kako bi se spriječilo širenje korona virusa, prenosi Al Jazeera.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”de” dir=”ltr”>In der Nacht zum Sonntag kam es laut Polizei bei einer Party am Frankfurter <a href=”https://twitter.com/hashtag/Opernplatz?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Opernplatz</a> zu Ausschreitungen: Hunderte Feiernde randalierten, einige bewarfen Polizisten mit Flaschen. 40 Menschen wurden festgenommen. <a href=”https://twitter.com/hashtag/frankfurt?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#frankfurt</a> <a href=”https://t.co/xz9aaQrzT5″>pic.twitter.com/xz9aaQrzT5</a></p>&mdash; hessenschau (@hessenschau) <a href=”https://twitter.com/hessenschau/status/1284786232371838977?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 19, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker