Drašković: Od srpskih granata ubijeno je više od 1.000 djece Sarajeva

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vuk Drašković, političar i pisac, nekadašnji šef diplomatije Srbije i Crne Gore, osnivač i lider Srpskog pokreta obnove kazao je u četvrtak u emisiji “360 stepeni” na N1 da su širom Srbije ubijana djeca od NATO bombi, ali isto tako samo u Sarajevu je od srpskih granata sa brda ubijeno više od 1.000 djece. “To su stvari koje ne smijemo zaboraviti”, zaključio je on.

“Milošević je želio rat na Kosovu. On je želio da izgubi Kosovo i da na grobovima onih koji su pali na Kosovu gradi antizapadnu konfederaciju sa Rusijom i Bjelorusijom. O tome se ne priča. NATO bombardovanje je zločin, ali Srbija mora znati da je Milošević kriv za to. Svaka NATO raketa je imala Miloševićevo punjenje. On je u rat na Kosovu došao sa rukama krvavim do ramena. Ubijena su djeca od NATO bombi, ali isto tako samo u Sarajevu je od srpskih granata sa brda ubijeno više od 1.000 djece. To su stvari koje ne smijemo zaboraviti”, poručio je srbijanski političar.

Izvor:N1/Saff

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
32 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
V. Zupa
V. Zupa
3 mjeseci ranije

Nije Milosevic sam mogao da pocini zlocine, vec su na razne nacine pomagali i opozicionari, ukljucujuci i Draskovica, Seselja, Djindjica, Kostunicu, lidere svih vecih partija u Srbiji. Ne zaboravljamo ni ucesce Srpske pravoslavne crkve, SANU,Udruzenje pisaca, mnoge glumce kao npr. Velimir Zivojinovic i Aleksandar Bercek. Ne zaboravljamo da je oko 90% bilo za te zlocine a i danas je taj procenat manje-vise isti.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  V. Zupa
3 mjeseci ranije

Ma jeste, svi su zločinci samo tvoji muđahedini što se sekli glave ljudima po Bosni nisu?

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Samo ti nemoj o sečenju glava, jer tvoji su radili i to, a i još mnogo, mnogo gorih stvari što istorija nije zabeležila, najbolje je kad ćutiš, jer kad progovoriš ispadneš debil i kreten, isti kao oni koji su poubijali 100 000 civila po Bosni.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Ene 100 000? Kad se suočite sa činjenicama ostaje vam jedino da lažete i vređate, al neka to je vaš manir. Žrtava je manje od 100 h ali svaka ide na dušu Aliji i onima koji su ga podržavali, povukao je potpis ka Kuziljerovog plana, odbio nezavisnu Republiku BiH sa kantonima gde ni jedan nije nešto većinski srpski. Sadili ste tikve sa usa đavolom, polupale su vam se o glavu pa sad kukate đenosid, đenosid i sve su vam drugi krivi. I opet nastavljate isto, pamet vam ne dolazi, nebi trebalo o opet mi vas je žao

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Jedini, kojima pamet ne dolazi ste vi, jer ste svjesni da od “velike” Srbije nema ništa, i nikada neće ni imati, bez obzira koliko žrtava da napravite, ali vi i dalje besedite istu besedu, nećete da stavite prst na čelo i jednom za svagda da se pomirite sa tim, da sve što više radite na tome da da stvorite v. Srbiju, Srbija je sve manja i manja. Zar vam nije bolje bilo da “uzgajate” Jugoslaviju onakva kakva je bila, u kojoj ste jedino vi Srbi bili privilegovani sve od Triglava, pa do Đevđelije, gdje ste imali glavnu riječ u vojsci, 70% oficirskog kadra, u policiji slično, u rukovodećim strukturama preduzeća takođe, itd. to više nikada nećete imati bez obzira na žrtve, bez obzira na osiromašenje, bez obzira na drastično smanjenje teritorije i resursa koje kontrolišete. Ali vama nije bilo dovoljno sve to, nego ste hteli celu Jugoslaviju da očistite od drugih naroda, i da ih svedete na statističku grešku, umesto da ste radili na tome da na fin i politički način pridobijete sve uz sebe, i vladate Jugoslavijom vječno. Istu grešku pravi trenutno i Putin.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Brate upiti se makar malo pre nego kreneš da pišeš. Kakva velika Srbija kakav bakrač, ona je velika makar bila ko pola Smederevskog Sandžaka jer je dala velike ljude u kulturi, nauci, umetnosti, duhovnosti. A i bila je velika, malo je naroda koji su državu uzdigli na nivo carstva kao mi. Mi da smo hteli veliku Srbiju nebi viteški kralj Aleksandar Karađorđević napravio Jugoslaviju, i našao imenitelj zajednički za sve u tom imenu iako istinu znamo da ste svi Srbi poreklom ili dok se ne dokaže da smo svi Hrvati ili Bošnjaci jer je svakom jasno da smo u biti isti narod. Što se kadra tiče, možda je oficira bilo 70% Srba ali je za generale bio nacionalni ključ pa je isti broj davala i Srbija i mala Slovenija a generali komanduju oficirima. Što se stvarne vlasti tiče, Srba je u odnosu na broj bilo 10 puta manje a pred raspad su sve bili samo Hrvati na položajima gde se vodila zemlja, evo ti spisak Hrvata:Predsednik predsedništva Sfrj Stipe Mesić, ministar spoljnih poslova Budimir Lončar, Pemijer Sfrj Ante Marković, komandant JNA Veljko Kadijević, komandant Mornarice Stane Brovet, konadant r. Vazduhoplovstva Anton Tus, načelnik Državne bezbednosti Sfrj Zdravko Mustać, načelnik vojne akademije u BG i tako dalje.Znači kad se zemlja raspala Srba nigde nije bilo na vlasti

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Da li ti vjeruješ u to što pišeš? Sumnjam. Zašto nisi nabrojao te znamenite ličnosti, iz kulture, duhovnosti, umetnosti, nauke, itd. pa da ti odgovorim?Nemoj mi pričati o Jugoslaviji koju je “formirao” Aleksandar Karađorđević, opšte je poznato kako su živeli narodi kao npr. Bośnjaci, Albanci, Hrvati, itd. samo da ti napomenem tzv. “agrarnu reformu” gde su Bošnjaci veleposednici u čijem vlasništvu je bilo preko 90% zemlje u BIH, preko noći postali bezemljaši, sluge Srbima kojima je data njihova zemlja, a oduzeta Bošnjacima. A kad se tiče vlasti u SFRJ, nije Mesić bio pretsednik 10godina kao Vučić, bio je i Jović, bio je Branko Kostić, itd. Veljko Kadijević je bio srpski čovek, Budimir Lončar takođe, pa si zaboravio Blagoju Adžića, itd, itd. Kažeš kad se zemlja raspala Srbi nisu bili na vlasti, notorna laž, da Srbi nisu bili na vlasti, SFRJ se nebi ni raspala, nego su preuzeli JNA, osilili se i poveli rat protiv svih naroda u Jugoslaviji.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Moraš više da čitaš, ti zemljišni veleposednici su propali jer je propao feudalizam svuda u svijetu. I zemlja je kao i svugde postala vlasništvo onih koji je obrađuju. Na kraju dosta ste agovali i begovali, 5 vijekova haman. Primili vjeru osvajača i dobili privilegije da na račun i preko leđa svoje braće koja su vam čifilisala.

Sam
Sam
3 mjeseci ranije

Kada bi svaki Srbin ovako jasno i nedvosmisleno priznao ove istine,koje svi znamo…gde bi ovoj zemlji bio kraj,bila bi poput Svajcarske. Svaka cast Vuku Draskovicu,na ovim jasnim istinama koje se tako rijetko čuju u srpskom narodu,nažalost.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Sam
3 mjeseci ranije

Da li ikome išta znači ovo Vukovo pokajanje i menjanje “ćurka”? Naravno da ne, kad pukne puška, zrno ode, i nema mu povratka. Vuk je takođe među prvima formirao četničku stranku i to sa Šešeljem (srpski četnički pokret), pretio odsecanjem prstiju onome ko podigne dva prsta, odsecanjem ruke ko podigne turski bajrak, itd. Sve je to radio gotovo u sred Pazara (kod Petrove crkve), tako da to sad što priča ne može vratiti ni jedan izgubljeni život, što ja kao posledicu imala takva srpska politika. Kažu stari, bolje ikad, nego nikad, i to je tačno ako bi se cela srpska politika distancirala i promijenila u odnosu na tadašnju, ali vidimo da se to neće nikada desiti.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sam
3 mjeseci ranije

Evo priznajemo sve istine, federacija BiH je na svom području 1993 god imala 500 000 Srba a od 1996 ima 40 000 Srba .Genocid bez presedana. U Drugom svjetskom ratu na području Bosne je od nacista ubijeno 450 000 srpskih civila, najviše od strane ustaša koji su u BiH imali 30% muslimana u svom sastavu, Handžar divizije gde vas je bilo 100%, i Francetićeve crne legije gde ste činili 80%. To je istina najbolnija od svih istina.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

O kakvoj ti “federaciji” i “rs” govoriš 93? Tako nešto nije ni postojalo. Sve to što si pobrojao je notorna laž, samo iz Sarajeva su tvoji tadašnji vođe na silu i prijetnjama odveli 150 000 Srba, da bi “opravdali” svoje etničko čišćenje delova koji su bili pod njihovom kontrolom, jer su se bojali ako tzv. federacija bude i dalje multietnička, da će se i u delovima pod njihovom kontrolom vratiti svi koji su tamo živeli, i da će im plan propasti, i ništa od tzv. entiteta. Za ove procente koje navodiš, tvrdim da ni jedna istorija nije zabeležila, ali pošto si sve to pobrojao, zašto ne napisa koliko je Srba bilo u četnike i koliko su ti četnici poubijali Bošnjaka u istočnoj Bosni, Limskoj dolini, i uopšte koliko je bošnjačkih civila ubijeno od strane četnika. Bez toga nisi potpun, ili se Bošnjaci po vama ne računaju u žrtve, jer su samo Srbi bitni za ovaj svijet.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

U Sarajevu i ona šaka jada što je ostala zna se kolko je ubistva bilo nakon Dejtona. Pravljeni su spiskovi i preko radio Sarajeva je čitano ko će sve biti hapšen i ubijen i ljudi su zato otišli. Al licemerje nema kraja, neka su i sami otišli ali zašto je Sarajevo jedini grad u BiH za koje ne važi mogućnost povratka. R Srpska kolko je god zvali genocidnim ona ima 18% Muslimana, dok su Mostar, Tuzla. Zenica.Sanski Most i sela bez broja očišćeni a u tim gradovima je Srba bio od 25% do trećine. Znači Federacija ako se izuzme Drvar, Glamoč, Hrahovo, Petrovac je kao nekad Juden Free. Zločina je bilo i sa naše strane mi nismo licemeri kao vi, i u nas je osuđen i ko je kriv i ko nije. Nema rata bez zločina, tad svi loši ljudi dobiju odrešene ruke (makar u nekom trenutku) ali upoređivati četnike i SS diviziju je neozbiljno. Jel znaš da ste vi dali brojčano jaču diviziju Vermahtu nego Francuska u kojoj su nacisti na izborima pred rat imali skoro 40% glasova. Nego to se nije učilo kod Tita jer da se istina predočavala ta država nebi imala smisla.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Kako te nije sramota da pominješ Tita u takvom kontekstu kad dobro znaš da je sve četnike 44 i 45 prihvatio u partizane, a ustaše je jurio do Blajburga i sve ih potamanio.

Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
3 mjeseci ranije

Vuče,ljudski je kajati se,ali i tražiti oprost od onih nad kojima su počinjeni zločini nevidjenih razmera koji su, kroz razne sudsko-pravne institucije,okarakterisani i kao genocid,što svi mi koji pripadamo nacionalnom korpusu žrtve tog istog genocida vidimo kao srpski genocid nad nenaoružanim bošnjačkim narodom a sprovedenim u korist ostvarenja srpskog sna kroz program SANU o ideji srpske države na svim prostorima na kojima i jedan Srbin živi stvoriti srpsku državu i hegemoniju nad onima koji na to pristaju.Ne zaboravi Vuče da si i ti na samom početku tranzicije iz jednopartijskog političkog sistema u višepartijski a u euforiji tvog srpskog naci-šovinizma,obeleženog u tom vremenu i neospornim istorijskim činjenicama,učestvovao u svečetničkoj indoktrinaciji nepismenog i polupismenog srpskog korpusa kome nakon toga nije bilo povratka u normalne tokove političkog i javnog života već se opredeljen i nahuškan od srpskih političara i nacionalnih vodja okrenuo zločinu i uništenju onih koji nacionalno i verski nisu bili deo njihovih opskurnih planova.Došlo je vreme da je tvoja ,,ME CULPA” (kajanje),ustvari,mač kojim si,svojevremeno,sekao protivnike tvoje ideologije ali se i pokazalo da niko ko se mačem bavio nije razmišljao da mač ima dve oštre strane.Ta druga oštra strana je ustvari ova strana koja danas radi protiv tebe a iz tvog je tabora.Koliko god da ti duša pati,,kroz kajanje” zbog nanešenog zla i bola svojim nedužnim žrtvama nemoj misliti da školskom gumicom možeš izbrisati zlu kob kojom si zatrovao svoj,već,narod,zatrovan mržnjom prema svojim komšijama koji su odbili da budu kao vi kroz verski ili nacionalni format a posebno kao žrtvu vaše superiornosti nad njima.Sta je tebi trebalo da sečeš ruke onima koji bi poneli turski bajrak.Šta su tebi trebale pretnje nad drugim političkim i verskim zajednicama onda kada si i sam znao da niko a posebno Bošnjaci neće nikada klečati pred srpskom hegemonijom.Sad plaćas cenu kroz to da te velika većina Srba kojima si nekad bio idejni vodja smatraju izdajnikom ideje o velikoj Srbiji koja se uzgred budi rečeno nikada neće ostvariti i jedino što vidim pozitivno u tvojim naknadnim stavovima je to da je Srbija mrtva kobila koja čeka da je se baci u incenerator i sagori kao žrtva velikoruskih interesa kao što je sagorela zbog neostvarenih velikosrpskih snova.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
3 mjeseci ranije

Ma koje međunarodne sudske institucije, nije mrtvi fašistički zapad međunarodna zajednica ili makar to više nije, a i neće ni biti. Ponosni smo što nas je nacistički zapad osudio a svidili bi se da su nam oni neka uzdanica kao što su vama. Vi niste bili pod Srbima nego sa Srbima u Jugoslaviji. Sada ste pod zapadom, tako ćete i biti i neka vam je sa srećom.

Ellai
Ellai
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Srbi su Genozidni narod mozes da se penis do mile volje I opravdavas svoj narod vama stoji da ste Genozidan narod I to ce Vasa nareda pokoljena pratit, Draskovic je u svoj knjizi Noz rekao sta misli o svemu vama je klanje silovanje nejakih I nemicinh u krvi, jadni vi krvavih ruku, crna srca I bez imamo ljudskosti u sebi mracnjastvo je Vasa srpska buducnost

Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Ti iz svog krmećeg brloga ocenjuješ kakav je i da li postoji a i da li je taj zapad fašistički kvalifikujući ga svojim srpskim atributima iz nemoći da odbraniš svoj genocidni DNK a i sam imaš informacije koliko je Srba završilo na medjunarodnim sudovima i osudjeno kako zbog zločina kažnjivih po osnovu kršenja ljudskih,ratnih i drugih prava,tako i zbog zločina etničkog čišćenja i na kraju GENOCIDA izvršenog nad kim,već,na nenaoružanom,Bošnjačkim narodom,što vam je bio i vekovni imperativ,želja i nastojanje.To što kažeš da nam je zapad uzdanica si u pravu jer mi nikada i nismo razmišljali da u društvu s vama Srbima budemo podguzna muva vašoj majci Rusiji ne bi li virili njenim vodjama iz guzice.To što misliš da smo pod zapadom je posledica vaših zločina koje ste počinili nad našim narodom kad god vam se ukazala prilika a i nije naodmet imati prijatelja koji će vas naoružati onda kad vam je potrebno da odbranite sebe i svoj narod od zlotvora kakvi ste vi.Zar i vi u odredjenim istorijskim periodima niste koristili mogućnosti da bi vas prijatelji podržali i naoružali pa čak i svojom vojnom tehnikom i ljudstvom podržali u trenutku kada ste gubili bitke i ratove.Ako si makar malo realan priznaćeš da je bilo tako.Što se tiče slavne ,,Handžar divizije” treba da znaš da je formirana u svrhu odbrane bošnjačkog naroda od srbo-četničkog terora i da te formacije nisu formirane pre nego su kako vladine vojne i policijske sile tako i srpske koljačke ekspedicije pod zaštitom srpskog državnog aparata vršile zločine nad Bošnjacima na svim prostorima na kojima su počivali.Vaša mržnja provedena u zločine dokazana je i tokom dogadjaja u Strpcu i Sjeverinu a i i tokom zarobljavanja bosanskih muslimana i njihovog sužanjstva u okolini Užica i terora koji su tamo doživeli samo zbog činjenice jer su muslimani.Zbog svih ovih činjenica a i mnogih drugih dokazanih kroz istoriju nikada nećemo prihvatiti Srbiju kao svoju državu u kojoj se nećemo smatrati ravnopravnim gradjanima iste i uvek ćemo oštriti sablju i ,,Handžar” ne bi li se zaštitili od vaših hegemonističkih nastojanja da vladate našim bićem i našim životima.Na kraju poruka tebi kao izrazito ,,četničkom” elementu s obzirom na tvoje dosadašnje komentare da smo mi iako bi ti voleo da je drugačije da nemaš dovoljno jak želudac koliko ni tvoja Srbija da nas progutaš.Još nismo krenuli.Ne zaboravi Srbine da nisi samo ti koji kroji sudbinu bez obzira što si zamislio da u toj državi koju zamišljaš da je samo tvoja već da ima mnogo nas koji u svojoj avliji ni po cenu života neće da prihvate onog ko je počino genocid nad onima koji teritorijalno pripadaju toj državi koja je definitivno označena kao genocidna.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
3 mjeseci ranije

Запад је то што јесте, центар империјализам, колонизма, поробњавања. Ви нисте нарочито образовани али свету је познато како су ѕЕнгкези истријебили Абориџине, Индијанце, како је док су држали Индију животни вијек тамо био 33 године. Како су док су владали Кином милионе људи уморили глађу итд итд Како је Белгија убила 10 милиона људи у Конгу, Француска стотине хиљада по Алжиру. Е видиш, ми смо се таквима увек супротстављати а ви им љубили скуте. Тако и сада радите овом пишљивом високом представнику чак иако је он нико и ништа. Што се тиче Ханџар дивизије, знам да те можда и стид али није то била тек нека формација формирана за одбрану како ти лажуњаш него елитна формација регуларне нацистичке немачке војске у статусу SS. То су чињенице а твоја наклапања, лагарије и увреду су ваш обичај. Ми као народ не мрзимо никога и ми смо опуштени, у Београду живи 50 000 муслимана, у Санђаку исто живе људи нормално док је Филђанистан етнички најчистији.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Nemoj da trabunjaš gluposti, upoređuješ šta se dešavalo prije 200 i više godina sa Indijancima, Aburidžinima, itd kada je intelektualni i kulturni nivo razvitka ljudske vrste kud i kamo bio na nižem stupnju nego danas. Zamisli kraj 20 stoljeća, i genocid u Srebrenici, da li je to uporedivo sa onim što se dešavalo prije 200 godina, ili prije 2 000 godina? A sad malo o laganju i lažima, vi istinu kažete samo ako pogrešite, čast izuzecima, a to je najbolje rekao vaš “otac” nacije Dobrica Ćosić; ” laž je srpski nacionalni interes” itd. a ti pošto si tako “obrazovan” nadam se da znaš sve to na pamet, što je on napisao.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Ništa ne znaš, siroma ti. U Briselu su sve do 1975 god u zoološkom vrtu držani ljudi iz Afrike u kavezima, da ih narod gleda kao malo naprednije majmune. U Americi je 2021 god nestalo, kidnapovao 4000 indijanski žena što je prosek za svaku godinu. U Kanadi se 70% dece oduzme od indijanaca što dovodi do toga da većina njih završe ili kao proatitutke ili kao narkomani. Zapad jeste bogat i prosperitetan jer pljačka cio svijet. Ja sam Dobricu čitao i uvek se čudim što ga citirate a niste ga čitali. To se odnosi na kumuniste na vreme rata kada lažu sebe da neće propasti, u tom trenutku je tako loše stanje bilo da im je laž i samoobmana bila jedina utjeha. Niste bili puno u partizani a pa nije imao ko da vam prenese

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Ti još nisi shvatio da je najveći uspjeh biti “pod zapadom” kako ti reče. Ako je to nacistički zapad zašto svaki Srbin mašta da ode na taj “nacistički” zapad, a gle čuda niko neće u “bratsku” Rusiju, Belorusiju, Kinu, itd. a i oni koji tamo žive, a njih je više miliona, ne pada im na pamet da se isele iz tog “nacističkog” zapada u Srbiju ili u pomenute “bratske” zemlje. Baš me zanima kakav će biti tvoj komentar na to.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Ljudi idu na zapad da zarade, oni su se dobro napljačkali pa ima para zato i idu. Da se Rusija makar pola tako napljačkali radije bi tamo išli. Zatvorili su nam zapadnjaci fabrike u Srbiji i na balkanu, njihovo sve uvozimo, pa im sada šaljemo ljude da tamo rade u tim fabrikama koje proizvode i za nas. Izdali su Srbe svi u Sfrj zato smo i pali na ove grane.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Tako mi velikog Allaha, vi ste nepopravljivi, nema vam spasa, kakve nebuloze sam pročitao napisane u tvojim komentarima, to ni najveći četnici nisu izrekli, tebi ne valja niko, ni Boşnjaci, ni Hrvati, ni Albanci, ni Amerikanci, Evropljani, itd. a na golu silu hoćeše da dokažeš da su Rusi i ostali poludivlji narodi, nešto pozitivno, ne vredi ni tebi, ni SANU, ni četnicima, niti bilo kome da trošite riječi uzalud, dokazano je da ste u Evropi vi najgori, tako ste obeleženi 90-ih godina, i taj “čin” vam niko ne može skinuti, a demokratski zapad je prevazišao to divljačko ponašanje, i velikom brzinom uznapredovao do neshvatljivih granica, tako da Rusi, Kinezi, i još neki poludivlji narodi neće sustići nikada.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
3 mjeseci ranije

Jesmo vala za ono što nam je suština i jesmo nepopravljivi, nebeski narod. Nemoj da si isključiv pogledaj sve što sam ti napisao iz drugog ugla i počećeš drukčije da razmišljaš.

Sandzaklija
Sandzaklija
3 mjeseci ranije

Sta sve isprica osnivac srpskog cetnickog pokreta i idejni tvorac velike smrdije.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Glede ovog hercegovačkog pacova, ajde bolan ne puni gaće neće te više Hag tako olinjalog, dosta si jeo ono što se ne jede neće te niko na robiju što si prijetio da ćeš u Pazaru otseći svaku ruku koja podigne turski barjak

Ellai
Ellai
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Cetniku srpski da su milon dece bosnjacke ubili tebi nebi bilo dovoljno, drskivic je vrhunski politicar I intelektualac nije kao zatrovan mrznjom prema bosnjacima osim vsim vazalima I poltronima sram te bilo Mada ti obrza nemas ni duse no srca ni straha od boga da jednom priznas vase zlocine

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Ellai
3 mjeseci ranije

Drašković je običan hercegovački pacov, munafik kakvog nema – tobože pljuje Ruse a žena mu radi u upravnom odboru Nis-a/Gazproma-a. Jadni ste vi kad vas takvi slepci podržavaju. Svak bi se stidio…

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Da, ko god govori istinu, za vas je niko i ništa, ali ako laže ko pas, e to je vama primer kako se treba ponašati.

Ellai
Ellai
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Dozavo se pameti

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

Vuku je došlo iz dupeta u glavu, a i vama ostalima bi dobro bilo da vam dođe.

32
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker