Zukorlić: O mojoj sigurnosti u Bosni brinu i pripadnici MUP-a BiH

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kompletan tekst bez izmjena preuzet od Agencije Sana, koja je bliska Muameru Zukorliću

Da je uredništvo Federalne televizije u emisiji „Mreža“ od 21. 01. 2020. iznijelo tendenciozne stavove i neistine usmjerene protiv akademika Muamera Zukorlića pokazuje i snimak na kojem se jasno vidi da su dijelovi Zukorlićeve izjave trgani iz konteksta i prekidani baš u momentu koji autor priloga nije htio čuti, ili je taj detalj rušio koncepciju autoru priloga pa ga je jednostavno, uz mnoge druge, izbjegao pustiti, ne bili postigao efekt „da Zukorlić u Bosni, pod plaštom svog obezbjeđenja, uvodi srpske agente“ koji navodno, „za interes Srbije, špijuniraju i poduzimaju radnje protiv Bošnjaka i njihovih institucija“.

fdghfhe76z566666

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Radi se o dijelu izjave u kojoj Zukorlić navodi da o njegovoj sigurnosti u BiH brinu i pripadnici MUP-a Bosne i Hercegovine.

Akademik Zukorlić nije nasjeo na jeftinu podvalu, pa angažirao kameru koja je cijelu izjavu za magazin „Mreža“ usnimila i posjeduje integralni snimak. Pogledajte dio izjave koju su tendenciozno izostavili.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Akademik Zukorlić zbog svog djelovanja gotovo svakodnevno dobija veoma ozbiljne, direktne prijetnje po život sa raznih strana. Podjsećamo i na pripremu atentata na Zukorlića u Sarajevu februara 2012. godine i pronalazak snajpera u blizni džamije u Malmeu u Švedskoj u kojoj je boravio Zukorlić prigodom jednog skupa aprila 2013. godine, uz ranije sudski potvrđene nakane ekstremista da likvidiraju Zukorlića u Novome Pazaru 2007. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=zyny155_JrA

Izvor: SANA

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex