Vulin: Ugljanina ili uhapsiti ili lečiti

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenjuje da tvrdnje Sulejmana Ugljanina, lidera SDA Sandžaka, da je “smrtnost kod virusa korona u porastu od kada nosimo zaštitne maske”, pripadaju teorijama zavere koje ugrožavaju živote ljudi.

Vulin 13 725x483

{module Oglas 1 – 2020}

“Posle napada na Srbiju, pokušaja da zavadi Bošnjake i Srbe, laži o Vojsci Srbije, Ugljanin je počeo da širi teorije zavere i da ubeđuje ljude da ne nose maske”, naveo je Vulin, a saopštio PS.

Vulin je dodao da “budalaštine” koje Ugljanin iznosi u javnost mogu da ugroze živote i da je Ugljanina, kako je kazao, neophodno “ili lečiti ili uhapsiti”.

Sulejman Ugljanin, lider stranke SDA Snadžaka, ocenio je da postoji mogućnost da su u zaštitne maske, čije je nošenje obavezno u Srbiji od pre nekoliko nedelja, možda stavljeno “po malo virusa” što je uzrokovalo povećanje stope smrtnosti.

“Tek kada su počele maske da se koriste povećao se broj smrtnosti. A zašto? Možda je neko u tim maskama, na svaku stotu stavio malo virusa ili nekog bojnog otrova i napravio nam problem ovde”, rekao je Ugljanin.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker