Ugljanin – Građanima Sandžaka najveću štetu nanose političke stranke koje samostalno koriste svoje izborne rezultate

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

SDA Sandžaka je učestvovala na sastanku koji je Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća Dr. Jasmina Curić sazvala sa predstavnicima bošnjačkih političkih stranaka na temu udruživanja izbornih rezultata i zajedničkog djelovanja.

RTFHJRZHRE

{module Oglas 1 – 2020}

Delegaciju SDA Sandžaka predvodio je Predsjednik Stranke Dr. Sulejman Ugljanin koji je nakon sastanka izjavio da je zadovoljan što je današnji sastanak održan u Bošnjačkom nacionalnom vijeću koje je najviše političko i predstavničko tijelo Bošnjaka, birano na direktnim, slobodnim izborima i koje odražava jedinstvo bošnjačkog naroda.

“Bošnjačke političke partije su u obavezi da ujedine svoje izborne rezultate kako bi ostvarili sve one ciljeve koji su od opšteg interesa za Sandžak i sve građane koji u njemu žive.

{module Oglas 0 – 2020}

Građanima Sandžaka najveću štetu nanose političke stranke koje samostalno koriste svoje izborne rezultate” naglasio je Dr. Sulejman Ugljanin.

SDA Sandžaka je ranije sačinila prijedlog sporazuma o zajedničkom radu i djelovanju koji je uputila drugim bošnjačkim strankama na razmatranje o čemu je i upoznala Predsjednicu Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex