Ugljanin – Građanima Sandžaka najveću štetu nanose političke stranke koje samostalno koriste svoje izborne rezultate

SDA Sandžaka je učestvovala na sastanku koji je Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća Dr. Jasmina Curić sazvala sa predstavnicima bošnjačkih političkih stranaka na temu udruživanja izbornih rezultata i zajedničkog djelovanja.

RTFHJRZHRE

{module Oglas 1 – 2020}

Delegaciju SDA Sandžaka predvodio je Predsjednik Stranke Dr. Sulejman Ugljanin koji je nakon sastanka izjavio da je zadovoljan što je današnji sastanak održan u Bošnjačkom nacionalnom vijeću koje je najviše političko i predstavničko tijelo Bošnjaka, birano na direktnim, slobodnim izborima i koje odražava jedinstvo bošnjačkog naroda.

“Bošnjačke političke partije su u obavezi da ujedine svoje izborne rezultate kako bi ostvarili sve one ciljeve koji su od opšteg interesa za Sandžak i sve građane koji u njemu žive.

{module Oglas 0 – 2020}

Građanima Sandžaka najveću štetu nanose političke stranke koje samostalno koriste svoje izborne rezultate” naglasio je Dr. Sulejman Ugljanin.

SDA Sandžaka je ranije sačinila prijedlog sporazuma o zajedničkom radu i djelovanju koji je uputila drugim bošnjačkim strankama na razmatranje o čemu je i upoznala Predsjednicu Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker