SDA Sandžaka – Nova epidemija velikosrpskog nacionalizma

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije Sandžaka osuđuje divljanje velikosrpskih nacionalista pred Međunarodnim tribunalom u Hagu koji su veličali osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

a71179f728ecd873d588cc266ef7063a

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Javna podrška i veličanje ratnih zločinaca koji su odgovorni za genocid nad Bošnjacima predstavlja direktnu prijetnju bošnjačkom narodu i objektivnu opasnost za bošnjački narod u Sandžaku.

Rehabilitacijom Draže Mihailovića kao i odgovornih za zločine počinjene u ratovima 90-tih u Bosni i Hercegovini, Sandžaku i na Kosovu, od strane aktuelnog režima Vučić-Dačić, u Srbiji je zavladala nova epidemija velikosrpskog nacionalizma zasnovanog na mržnji i neprijateljstvu prema Bošnjacima i drugim nesrpskim narodima.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Aktuelni srpski režim pred očima međunarodne zajednice decenijama negira zločin genocida nad Bošnjacima u Srebrenici i druge zločine na Balkanu, koje su počinile srpske snage nad Bošnjacima i drugim nesrpskim narodima, što predstavlja objektivnu opasnost za mir i stabilnost na Balkanu.

SDA Sandžaka poziva Međunarodnu zajednicu da hitno zakaže Međunarodnu konferenciju i time trajno riješi jugoslovensku krizu.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex