SDA Sandžaka – Najoštrije osuđujemo posljednje izlive mržnje Aleksandra Vučića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

SDA Sandžaka najoštrije osuđuje posljednje izlive mržnje koje je srpski predsjednik Aleksandar Vučić iznio u svom obraćanju u kojem je pokušao da odgovornost rukovodstva države i Kriznog štaba za ugrožavanje života i zdravlja ljudi prebaci na vjerske blagdane Bošnjaka muslimana.

sda bajram

{module Oglas 1 – 2020}

Imajući u vidu sve ranije fašističke izjave Aleksandra Vučića upućene Bošnjacima, apsolutno nismo iznenađeni ničim što je u stanju da izgovori, isplanira i sprovede. Jedino što još čudi je nedostatak reakcije tužilaštva i osude od strane međunarodne zajednice koja nijemo posmatra javno izazivanje i širenje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti prema bošnjačkom narodu od strane državnog vrha Srbije.

Sve ovo jasno ukazuje da su informacije o epidemiološkim stanju, o kretanju broja inficiranih i preminulih građana planski skrivane od javnosti u Sandžaku.

{module Oglas 0 – 2020}

S tim u vezi SDA Sandžaka insistira na utvrđivanju potpune odgovornosti Vlade Srbije, Kriznog štaba, ministra zdravlja, ministra unutrašnjih poslova, direktora bolnice, direktora Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar i na kraju samog Predsjednika države za obmanjivanje građana i neadekvatno informisanje o opasnosti pandemije i skrivanje broja oboljelih i umrlih.

{module Oglas 0 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker