SDA Sandžaka – Maćehinski odnos države prema Sandžaku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije Sandžaka podržava opravdane proteste revoltiranih građana Sandžaka protiv najviših državnih organa Republike Srbije zbog maćehinskog odnosa prema zdravlju ljudi u Sandžaku.

c947f23314ddae0fb2ff6a53a14b0ebe

{module Oglas 1 – 2020}

Predsjednica Vlade Srbije i srpski ministar zdravlja su danas došli u Sandžak bez ikakve konkretne pomoći oboljelim licima čiji su životi ugroženi i bez ikakvog rješenja za zaštitu ostalih građana od aktuelne pandemije.

Pored toga, građanima Sandžaka koji su s pravom očekivali pomoć države, srpska predsjednica Vlade i ministar zdravlja u svojim obraćanjima, na drzak i neprimjeren način poručili su „da su sami krivi za nastalo stanje“ i njihove zahtjeve i očekivanja nazvali „politizacijom“.

{module Oglas 0 – 2020}

Po ustaljenoj praksi predstavnici režima su i sada došli dan uoči ponavljanja izbora koji su poništenih zbog dokazane krađe glasova, namještanja i drugih nereguliranosti od strane vladajućeg režima, što su konstatovali i međunarodni posmatrači.

SDA Sandžaka zahtjeva od svih državnih organa Srbije da prestanu sa zloupotrebom i politizacijom zdravstvene krize na štetu građana Sandžaka.

SDA Sandžaka apeluje na sve građane koji izlaze na ponovljene izbore da prvenstveno vode računa o svom zdravlju i zdravlju drugih ljudi.  

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.