SDA Sandžaka – Imenovanje Đerleka kao dokazanog poslušnika, predstavlja namjeru da se pogorša zdravstvena situacija u Sandžaku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjedništvo SDA Sandžaka je razmatralo aktuelnu zdravstvenu situaciju u Sandžaku izazvanu pandemijom korona virusa.

tzghjd6456

{module Oglas 1 – 2020}

Arogantno i drsko ponašanje srpske premijerke i članova Vlade, tokom posjete Zdravstvenom centru u Novom Pazaru gdje pandemija korona virusa danima odnosi ljudske živote, potvrđuje kolonijalistički i robovlasnički odnos aktuelnog Vučićevog režima prema građanima Sandžaka.

Ponovno imenovanje Vučeićevog koalicionog partnera, predsjednika SNP-a, za direktora Zdravstvenog centra u Novom Pazaru, kao dokazanog poslušnika, predstavlja direktnu namjeru da se pogorša postojeća teška zdravstvena situacija u Sandžaku.

{module Oglas 0 – 2020}

Ovo kadrovsko rješenje potvrđuje da su dokazana organizaciona nesposobnost, neznanje, nevaspitanje, drskost, arogancija, slijepa poslušnost i podrška velikosrpskoj politici osnovne osobine Vučićevih kadrova u Sandžaku.

SDA Sandžaka se protivi postavljanju partijskih kadrova na rukovodeća mjesta u institucijama od opšteg značaja za sve građane Sandžaka.

Pozivamo zemlje grupe „Prijatelji Sandžaka“ i njihove predstavnike u Srbiji da pomognu građanima Sandžaka da prevaziđu postojeću tešku zdravstvenu i političku situaciju u Sandžaku.

Stranka demokratske akcije Sandžaka izražava radost činjenicom da je Njemačka preuzela predsjedavanje Evropskom unijom što daje nadu za pravedno i trajno rješenje jugoslovenske krize.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker