Muratović – Bošnjaci u Crnoj Gori imaju priliku da izaberu časne i poštene ljude

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Odbornik Stranke pravde i pomirenja u lokalnom parlamentu u opštini Petnjica Almir Muratović prokomentarisao je stanje u Crnoj Gori, naglasivši da su Bošnjaci uvjek morali birati između dva zla. Dodaje, da kroz koaliciju „Crno na bijelo“ to više neće biti slučaj.

fghjtrhrt

{module Oglas 1 – 2020}

„Stranka pravde i pomirenja je na ovim izborima u Crnoj Gori ušla u koaliciju i podržala listu „Crno na bijelo“. Jedan od razloga koalicije jeste i činjenica da se Bošnjačkom narodu u posljednjih 30godina konstantno nameće biranje između dva zla, manjeg i većeg zla. Bošnjaci na ovim izborima ne moraju da biraju između ta dva zla jer imaju šansu da izaberu dobro. Dobro za Bošnjake na ovim izborima. Mi u SPP-u smatramo da je koalicija „Crno na bijelo“ predstavlja Crnu goru u malom, svih nacija i vjera.

Ono što bih još poručio javnosti Crne Gore jeste to da se ovih dana bez potrebe medijski i kroz predizborne trikove, nameće se jedna te ista stvar već 30 godina. Ide se do te mjere da se Bošnjaci zastraše sa nekim fašističkim grupacijama.

{module Oglas 0 – 2020}

Ja poručujem ali i svi mi znamo da se Bošnjaci svih tih grupacija nisu plašili i da nema potrebe niko da ih štiti niti da se stavlja u nekog zaštitnika našeg. Bošnjaci su dovoljno svjesni, dobro poznaju politiku posebno na ovim prostorima i da će između dva zla izabrati dobro. Koalicija „Crno na bijelo“, broj 6“.

U opštini Petnjica postavljen je štand koalicije „Crno na bijelo“. Volonteri opštinskog odbora SPP prolaznicima su dijelili predizborni materijal i upoznavali ih sa programom ove koalicije.

Podsjetio je da je vrijeme da imamo Crnu Goru pravde i pomirenja i koja ce biti časna u svakom smislu, onako kako i dolikuje.

https://www.youtube.com/watch?v=i2KAHDMfoDc

SANA

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker