Ljutvija Balkan – Dok napadate Zukorlića zločinci se podsmjehuju i trljaju ruke

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

ljutvija balkan

Piše: Ljutvija Balkan

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Poštovana braćo Bošnjaci obraćam se vama u našoj matici Bosni i Hercegovini i vama u Sandžaku širom Evrope i svijeta. Iskreno sam veoma zabrinut i duboko povrijeđen bestidnom kampanjom koja se bezrazložno i nemilosrdno vodi u nekim bosanskohercegovačkim medijima protiv jednog od najvećih bošnjačkih sinova. Toliku ostrašćenost i dušmanski naboj nisam osjetio ni od strane najvećih dušmana bošnjačkog naroda, čak ni od onih koji su vršili stravične genocide protiv našeg sveukupnog naroda.

Taj naš Muftija Muamer Zukorlić je bio i sada je najveća brana Islamske zajednice Bosne i Hercegovine. Ovim bijednicima koji vode ovakve kampanje treba da je jasno da je samo Allahovom voljom i neustrašivošću i  odlučnošću Muftije Muamera Zukorlića u Srbiji odbranjena Islamska Zajednica koja kao svoj duhovni i administrativni centar nalazi u Islamskoj zajednici Bosne i Hercegovine. On nije mario čak ni za svoj život da bi očuvao tu Islamsku zajednicu. Bez njega, vjerujte, Islamskom zajednicom bi vladale uštve kakva je onaj Nasufović kojeg vi, halovi jedni ljudski, dovodite u emisije da vam on nešto svjedoči. Taj je neznavaoc jedino htio da uništi sve što u Islamskoj zajednici ima veze sa Bosnom i Hercegovinom. 

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Nemojte to da radite, zbog čega to činite, čije interese na taj način štitite, šta vam to znači? Ja vas u ime cijele dijaspore iz Sandžaka, u ime svih Bošnjaka pozivam da ne činite to. Od toga imaju koristi samo dušmani bošnjački. Nemojte njima činiti situaciju na ruku. Nemojte da nam se zločinci podsmjehuju i trljaju ruke. Nemamo mi mnogo takvih velikana, kako jedan pametan Bošnjak reče “DIVOVA” kakav je Muftija.

Nemojte ubijati naše Divove, podržite ih i pomozite im u onome što čine. Budite im dodatna snaga u uzdizanju bošnjačke nacije i bošnjačkog naroda. Taj je čovjek izgradio vrtiće, medrese, univerzitet, Islamski fakultet, Bošnjačku akademiju nauka i umjetnosti. Zar takvom čovjeku da kao hijiene zabijate nož u leđa? Nemojte to činiti. Time zabijate nož u leđa svim Bošnjacima i opstanku Bošnjaka na ovim prostorima. Ne činite to, ne samo njemu nego niti jednom bošnjačkom sinu i drugim velikanima. Ja pozivam sve časne Bošnjake da se ovakvim nedjelima odupremo zarad naše budućnosti. 

Zajednica sandžačke dijaspore

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker