Ljajić: Kriza će proći, više me brinu teške ekonomske posledice

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Koliko god ova kriza traje, proći će, ali ono što mene brine su teške ekonomske posledice sa kojima moramo da se suočimo, rekao je za RTV Novi Pazar potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić.

Rasim LJaic 270818 ALO foto Dejan Briza 33 1000x0

{module Oglas 1 – 2020}

Aktuelna situacija će usloviti promenu prioriteta, a sada je prioritet pomoći najugroženijim stanovnicima i lokalnoj privredi, ocenio je Ljajić.

“Moramo naći način da pomognemo lokalnim privrednicima koji se bave tekstilnom, obućarskom industrijom, industrijom nameštaja, malom privredom. Veliki je broj zanatlija, mnoge od tih radnji su sada zatvorene”, istakao je on.

“To će biti najveći problem sa kojim se moramo suočiti. Pitanje je samo koliko će ova korona kriza trajati”, napomenuo je Ljajić.
{module Oglas 0 – 2020}
Na pitanje da li Novi Pazar ima kadrovski kapacitet da se izbori sa ekonomskim posledicama, Ljajić je odrično odgovorio.

“Priznajem da mi generalno nemamo kadrovski kapacitet, on je prilično devastiran. Kriza je razotkrila i ogolila sve slabosti, pre svega u organizacionom smislu na različitim mestima”, ukazao je Ljajić.

Kada je normalna situacija, dodao je, to možete da prikrivate na razlite načine, ali u krizi sve se vidi jasno.

“Zato je moj apel na ovoj vrsti zajedništva. Mi nemamo dovoljno ljudi pojedinačno, niko, ni kao stranke, ni kao zajednica koja ovde živi. Moramo taj kadrovski kapacitet da crpimo odakle god možemo, da svakog čoveka maksimalno iskoristimo koji može da pruži nešto i Pazaru i ovoj zajednici”, rekao je Ljajić. (Fonet)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker