Imamović – Vlada Srbije krši Ustavom i zakonima garantovana ljudska i nacionalna prava Bošnjaka u Sandžaku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Narodni poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović reagovao je danas na svom Twitter nalogu povodom drastičnih kršenja ljudskih i nacionalnih prava Bošnjaka  od strane srpske Vlade i činjenice da sve to prolazi uz prećutnu saglasnost predstavnika EU u Beogradu.

enis imamovic 3 696x469

{module Oglas 2019 – U članku 1}

On je pozvao evropske zvaničnike da obrate pažnju na položaj Bošnjaka u Sandžaku. 

Poziv je upućen Tanji Fajon predsjednici Komiteta za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija, Vladimiru Bilčiku izvjestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju, kao i EU Komesaru za proširenje i susjedsku politiku Oliveru Varhejliju.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Predstavnici EU u Beogradu svojim ćutanjem ohrabruju Vladu Srbije da krši Ustavom i zakonima garantovana ljudska i nacionalna prava Bošnjaka u Sandžaku.<br>Kao narodni poslanik SDA Sandžaka pozivam <a href=”https://twitter.com/tfajon?ref_src=twsrc%5Etfw”>@tfajon</a> <a href=”https://twitter.com/VladoBilcik?ref_src=twsrc%5Etfw”>@VladoBilcik</a> <a href=”https://twitter.com/OliverVarhelyi?ref_src=twsrc%5Etfw”>@OliverVarhelyi</a> da obrate pažnju na položaj Bošnjaka u Sandžaku.</p>&mdash; wirewalker (@EnisImamovic) <a href=”https://twitter.com/EnisImamovic/status/1244248593894117378?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 29, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.