Delegacija BNV u Sarajevu kod Džaferovića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine primio je danas u Sarajevu delegaciju Bošnjačkog nacionalnog vijeća predvođenu predsjednicom Vijeća dr. Jasminom Curić. 

thjue56u56z5

{module Oglas 1 – 2020}

Delegacija Bošnjačkog nacionalnog vijeća informisala je predsjedavajućeg Džaferovića o situaciji u Sandžaku prouzrokovanoj pandemijom koronavirusa, ocijenivši da je ona nešto stabilnija u odnosu na prethodni period.

Predsjednica Vijeća dr. Jasmina Curić zahvalila je predsjedavajućem Džaferoviću za njegov lični angažman u osiguravanju pomoći za Sandžak, ističući da je posebno značajan dolazak ljekara iz Bosne i Hercegovine u Novi Pazar.

{module Oglas 0 – 2020}

Predsjedavajući Džaferović ponovio je svoju podršku radu Bošnjačkog nacionalnog vijeća, kao krovne organizacije koja okuplja i artikuliše interese svih Bošnjaka u Sandžaku.

Delegacija Vijeća informisala je predsjedavajućeg Džaferovića o pozivu upućenom bošnjačkim političkim strankama u Sandžaku da se na osnovu ostvarenih izbornih rezultata udruže i formiraju zajednički bošnjački blok, obrazuju bošnjački poslanički klub u Skupštini Srbije i stabilne bošnjačke skupštinske većine u sandžačkim gradovima i opštinama, kao i aktivnostima koje preduzimaju na zaštiti ustavnih prava Bošnjaka i na očuvanju i afirmaciji njihovog identiteta.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker