Sandžaklije Šućro i Dino proglašeni u Beogradu i Podgorici za najbolje studente Medicinkih fakulteta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bjelopoljac Šućro Madžgalj već četvrti put proglašen je za najboljeg studenta Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

viber image 2020 01 13 12 15 35 735x400

Veliki trud i znanje su mu otvorili vrata brojnih klinika širom planete gdje se usavršava, a o njegovim stručnim radovima priča se na svjetskim ljekarskim kongresima. lako ga čeka blistava karijera već sada se mode reći da je ponos svog grada i cijelog sandžakog naroda kojeg predstavlja na najbolji nagin.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Šućro iz Bijelog Polja najbolji je student Medicinskog fakulteta u Beogradu, sa prosjekom lO veći četiri godine zaredom laskavo priznanja odlazi u ruke ovom uspješnom Bjelopoljcu, koji kale da mu pored zadovoljstva i ponosa nagrade stvaraju i veliku odgovornosti obavezu.

“Definitivno je značajna za mene i jako sam ponosan na nju svakako, ali nekako predstavlja plemenitu odgovornost”, kazao je Madžgalj.

lako u srednjoj školi nije ni slutio da će studirati medicinu, Šučro je danas presrećan što je odabrao ljekarski poziv.

“Medicina, to je bila neka potpuno najmanje interesantan domen i eto, upisao sam je zato što prosto volim izazove, deflnitivno nisam znao šta je medicina i sad kada znam nijesam se pokajao”, dodao je Madžgalj.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

viber image 2020 01 13 12 10 59 800x395

Šučro Madžalj

Velika upornost, trud i znanje otvorili su mu brojna vrata. Njegovi naueni radovi zapa2eni su na ljekarskim kongresima širom svijeta. Svoje znanje usavrgava i na poznatim klinikama, a gdje god ode ponosno ističe svoje porijeklo.

“Od Valensije, preko Ljubljane u Sloveniji, do Portugala i na kraju u Kid, možemo da vidimo kakvi su medicinski sistemi u drugim zemljama, na koji nagin se pristupa pacijentu, kakvi noviteti u nauci postoje, koje ćemo moći vjerovatno da implementiramo kroz neke naše terapijske modalitete. Ja uvijek ističem moje Bijelo Polje, kao neko ko je uvijek stajao i za mene i apsolutno osnaživao i ohrabrivao svaki moj
pokušal, podsticaj da se istaknem i da budem jedan od boljih”, kazao je.

Šućru je ostalo još godina do završetka akademskih studija, a već sada ima mnogo ponuda za dalje školovanje.

“Mislim da kada zavrgim fakultet da ču ići na neke PG studije. Sad vidjećemo gdje, postoje različite ponude. Psihijatrija je nešto što me već opsjeda godinama unazad, a vjerovatno ima i korijene u srednjoj školi, ali naravno imam još godinu dana da vidimo”, kazao je Madžgalj.

Za svoje dostignuće Šućro je nagrađen i priznanjem Opštine Bijelo Polje, ali i crnogorske Ljekarske komore.

viber image 2020 01 13 12 12 23

Dino Kozica

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Dino Kozica iz Rožaja, student II godine Medicinskog fakulteta Univerzitata Crne Gore u Podgorici, sa prosječnom ocjenom 10, najbolji je student ovog  fakulteta u Crnoj God za studijsku 2018/19 godinu.

Dino je porijeklom iz Rožaja, i pravi je primjer na koga treba da se ugledaju svi nazi studenti. Dekan fakulteta prof dr Miodrag Bobo Radunović je danas Dinu uručio i plaketu kao najboljem studentu ovog fakulteta.

Dino između ostalog ističe da mu je ovo satisfakcija ka budućim uspjesima kojima stremi i da će i dalje napornim radom kako on kaže, postići najbolje rezultat i biti među najboljima, što mu najiskrenije i želimo.

Izvor Osvrt

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.