Simović poručio Vučiću – Nema potrebe da brineš o Crnoj Gori, već da cjelinu svoje pažnju usredsrediš na zaštitu građana Srbije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Nacionalnog koordinacionolg tijela, Milutin Simović, poručio je predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, da nema potrebe da brine o Crnoj Gori, već da bi bilo dobro da cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije.

dfg65

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti nedostajuće proizvode, kao što smo u Srbiji kupili hranu o kojoj govori predsjednik Srbije. Ima država gdje je moguće s njihovim trgovinskim kućama ugovoriti kupovinu robe proizvedene u trećim zemljama, a da vam ne bude oduzeta kao što se to nama desilo sa respiratorima na tržištu Srbije”, navodi se u Tviter poruci Simovića.

On naglašava da su posebno zahvalni za najavljeni dodatak od dva respiratora, koja bi Aleksandar Vučić donirao na bazi dogovora sa liderom NSD.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

“Pretpostavljamo kao izraz brige za navodno ugroženi srpski narod u Crnoj Gori. Nema potrebe za tim. Ne kalibriramo u Crnoj gori medicinsku opremu po nacionalnim frekvencijama. Crna Gora je odgovorna i organizovana građanska država koja je u stanju da i u najtežim okolnostima pandemije koronavirusa svakom svom građaninu obezbijedi maksimalni mogući nivo zdravstvene zaštit”, zaključuje Simović.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Predsj. <a href=”https://twitter.com/hashtag/NKT?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#NKT</a> Milutin Simović: Zahvalni smo <a href=”https://twitter.com/avucic?ref_src=twsrc%5Etfw”>@avucic</a>-u na brizi o CG. Ipak, mislimo da je dobro da on cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije. Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti … 1/4 <a href=”https://t.co/27icDbLLlv”>pic.twitter.com/27icDbLLlv</a></p>&mdash; Vlada Crne Gore (@VladaCG) <a href=”https://twitter.com/VladaCG/status/1243639364502130689?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 27, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.