Đukanović čestitao novoj predsjednici Kosova: U Crnoj Gori uvijek ćete imati dobrog susjeda i partnera

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u ime građana Crne Gore i u svoje ime uputio je čestitku Vjosi Osmani povodom izbora na dužnost predsjednice Kosova uz najbolje želje za uspjeh u vršenju ove odgovorne funkcije, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

“Uvjeren sam da će Vaš izbor, zajedno s rezultatima nedavno održanih parlamentarnih izbora, označiti početak novog razdoblja u razvoju kosovske države i društva, i da će kroz punu demokratsku konsolidaciju, stabilizaciju i izgradnju institucija zemlju voditi dalje na putu evropske i euroatlantske integracije”, navodi se u čestitci.

On je istakao da će Kosovo u Crnoj Gori uvijek imati dobrog susjeda, odgovornog partnera i sagovornika u svim pitanjima koja vode zbližavanju naših građana, saradnji država i napretku i stabilnosti regiona.

“Radujem se susretima i daljem unapređenju kvaliteta međudržavnih veza Crne Gore i Kosova”, zaključio je Đukanović.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dardan
Dardan
1 godina ranije

Poštovani gospodine Predsednice,
Vaša uloga u pružanju skloništa mojim kosovarskim izbeglicama tokom rata 99 godine, briga crnogorskih vlasti o njihovoj bezbednosti u to vreme je izuzetno dragocena i Kosovo to nece zaboraviti i izuzetno je zahvalno. Impresivno je ono što ste postigli na putu ka državnoj nezavisnosti Crne Gore, članstvu u NATO-u, liderstvu u procesu članstva u EU i najvišim prosječnim prihodima u regionu. Svakako Crnogorci moraju zaokruziti proces nacionalne nezavisnosti i oslobađanjem imovinu CPC od stranih okupacije i njihove manipulativnoj neistorijske cinjenicama. Poslednje izbore doživljavam više kao izborni aksident. U principu podržavam svaku političku rotaciju. Ali rotacija bi u principu trebala biti nešto što gura drustvu i drzavu naprijed, a to nije slučaj u Crnoj Gori. Ovo ne potcenjuje vašu istorijsku ulogu u novoj istoriji Crne Gore i veliko poštovanje koje uživate u svim zemljama našeg regiona, naravno, osim u centru izvora sveg zla na Balkanu. Licno vas cenim kao jednog od najvećih lidera u ovom delu našeg regiona. Izuzetno vas poštujem. Vama i Crnoj Gori želim sve najbolje.
Nek je vjecna Crna Gora

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker