”Čuvar brane na Gazivodama o upadu ROSU specijalaca: “Pitali su me: Da li je ovo Kosovo ili je Srbija? UPERILI SU PUŠKE U MENE, ISCIJEPALI ZASTAVU I REKLI: BJEŽI!”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Otišao sam na veliku branu na Gazivode da izmerim nivo vode zbog kiše, kada sam video četiri-pet pripadnika Rosu kako obijaju kapiju i kućicu. Uperili su puške u mene, ispitivali me i iscepali zastavu, a onda me oterali, ovako današnje događaje opisuje radnik V. K. koji je na brani zatekao pripadnike specijalnih jedinica ROSU.

Kako kaže, na Gazivode je otišao da izmeri nivo vode nakon obilnih kiša, što mu spada u opis posla, kada je prema njegovim rečima video petoricu pripadnika ROSU kako obijaju kućicu i lome kapiju na velikoj brani.

“A, onda su me ugledali i potrčali ka meni, valjda me nisu očekivali. Uperili su puške, duge cevi u mene, pitali su me ko sam i šta radim ovde, pokušao sam da im objasnim da sam kao portir zadužen da merim nivo vode. Hteli su da znaju ima li kamera na kućici, rekao sam im da ne znam, nakon čega su me pitali dal je ovo Kosovo ili Srbija. Samo sam im rekao da sam rođen ovde, a onda su uzeli da cepaju srpsku zastavu. Kad su je iscepali vratili su mi je i rekli da sam “voljno” i da bežim odavde”, rekao je radnik za “Kosovo onlajn”.

Izvor: Kosovo onlajn/Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.