Čedomir Jovanović proglašen počasnim građaninom Kantona Sarajevo: Ovo je njegova poruka

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Skupština Kantona Sarajevo je na jučerašnjoj sednici, na prijedlog Odbora za javna priznanja, donijela odluku o proglašenju Čedomira Jovanovića, predsjednika Liberalno-demokratske partije (LDP) i savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, za počasnog građanina Kantona Sarajevo.

aSDFGHJKLJHGFDS

{module Oglas 2 – 2020}

U odluci se pojašnjava kako se Jovanović proglašava počasnim građaninom Kantona Sarajevo zbog izuzetnih zasluga u širenju istine o dešavanjima u našoj zemlji i za doprinos razvijanju međunarodnih odnosa na načelima solidarnosti, demokratičnosti i tolerancije među ljudima različitih nacija, vjera i kultura.

Jovanović je na svom Twitter profilu napisao kako je posebno vezan za Sarajlije i Sarajevo.

{module Oglas 1 – 2020}

“Svako od nas je na svoj način živio život, ali smo ga isto doživjeli i razumjeli. Zato na isti način dišemo, gledamo, govorimo. Nikad ništa nisam uradio očekujući zauzvrat bilo šta osim mira sa samim sobom jer sebe ne moram da se stidim”, kazao je.

Dodao je i kako emocije koje ga stižu nikad prije nije osjetio.

“Ovo mi je prvo priznanje u životu i pošteno je da je baš iz grada i od ljudi koji su simbol i mene samog”, naveo je Jovanović.

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Posebno sam vezan za Sarajlije i Sarajevo. Svako od nas je na svoj način živeo život, ali smo ga isto doživeli i razumeli. Zato na isti način dišemo, gledamo, govorimo. Nikad ništa nisam uradio očekijući zauzvrat bilo šta osim mira sa samim sobom jer sebe ne moram da se stidim. <a href=”https://t.co/IrIG8pIFjv”>https://t.co/IrIG8pIFjv</a></p>&mdash; Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) <a href=”https://twitter.com/Ceda_Jovanovic/status/1253379332782858240?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 23, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

Izvor:Klix

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker