Bivši general OVK: Srpska lista sve namjestila, Kurtaj pucao u samoodbrani

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bivši general OVK Selim Krasniqi optužio je Srpsku listu da je, kako navodi “na zahtjev srpske zločinačke vlasti, namjestila slučaj i našla povoljan trenutak da napadne Azema Kurtaja”, koji se trenutno nalazi u pritvoru jer je iz vatrenog oružja upucao 11-godišnjeg srpskog dječaka i mladića (21) koji su nosili badnjak.

“Ovo je hibridni rat koji Srbija i Rusija koriste, da bi unijeli nemir i stvorili uslove za podjelu teritorije i sabotiranje naše zemlje. Šehidov sin tvrdi da je bio primoran da puca u samoodbrani, a da nije imao namjeru da bilo koga ubije ili rani, a još manje maloljetnika!

Šta i kako treba da postupi član KBS? Da li je trebao da okrene leđa i dozvolio da ga ponize ili ubiju? A da je imao namjeru da ubije, ne bi pucao ni po asfaltu ni u vazduh, već bi pucao pravo u njih, a ne u djecu! Ko treba nazvati krivim, onaj ko je pucao u samoodbrani ili zločinci koji su napali grupu oficira koji su bili na putu ne izazivajući nikoga?”, naveo je Krasniqi.

Krasniqi je dodao da se postavlja se pitanje ko je podstrekavao i koliko su plaćeni Srbi, kako kaže “od zločinačke države Srbije i Srpske liste za provokaciju i napad na oficira KBS-a”?

“Pa vidite kuda su nas doveli neodgovorni političari, lokalne i međunarodne institucije, tretirajući Srbe kao supergrađane i boreći se, progoneći i zatvarajući dokazane patriote koji su krv prolili za ovu zemlju”, naveo je između ostalog Krasniqi.

Izvor: Kosovo online/Gazeta demos

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker