Majka ranjenog dječaka na Kosovu potpuno promijenila priču, sada tvrdi da je riječ o “pokušaju ubistva”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zorica Stojanović, majka dječaka Stefana Stojanovića koji je sa još jednim mladićem ranjen kod Štrpca na Kosovu, izjavila je jučer da su oni povrijeđeni kada ih je pogodio rikošet.

“Pucao je na put, na asfalt, nije pucao na njih (mladiće) i pored mog sina ranjen je još jedan mladić. Hvala Bogu dobro je, živo i zdravo“, kazala je jučer majka Zorica Stojanović.

Međutim, Zorica Stojanović je danas u razgovoru za RTV Gračanica potpuno promijenila priču.

“Ja sam tog dana bila u potpunom šoku, a kako bi me smirili rekli su mi da nije pucano direktno u moje dete. Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem”, rekla je za RTV Gračanica Zorica Stojanović i dodala da “tek sada nakon svega može da se sagleda prava situacija”.

Zatim je nastavila sa pravdanjem za jučerašnje izjave. Rekla je da nije bila prisutna na mjestu gdje se ranjavanje desilo i da je “u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje”.

Dodala je i da su “prijatelji i rodbina htjeli da ublaže situaciju kako bi je smirili”.

“Hvala svima što su hteli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva”, rekla je Zorica Stojanović.

Zatim je još jednom istakla da je “sada sasvim sigurna da je Albanac sa namjerom pucao na Stefana i Miloša”.

“Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada?”, rekla je Zorica Stojanović.

Dodala je da je zahvalna Bogu što je njen sin živ i van životne opasnosti, a da ne smije ni da pomisli da je ishod mogao biti i drugačiji.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker