“Napao mi je stado, ubio psa, onda je nasrnuo na mene”: Domaćin opisao borbu za život s medvedom (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sinan Čizmić iz Željeznog Polja kod Žepča pre dve noći je doživio pravu dramu u kojoj je imao borbu za život sa medvedom prsa u prsa.

Sve se to desilo na njegovom ogromnom imanju od 60-ak dunuma, piše Srpskainfo.

– Čuvao sam ovce na svom imanju i ugledao sam medveda. Malo me pogledao i onda je krenuo ka meni. Imao sam dobre pse, koji su me branili i pokušali ga odvratiti od mene. Napadao je i pse i mene, a stado u početku nije dirao. Nakon pola sata borbe napao je stado i odveo jedno jagnje, pa mi onda ubio i psa od četiri meseca – pojašnjava Čizmić situaciju koja ga zadesila.

Kako pojašnjava, nakon toga se opet medved vratio prema njemu.

– Povredio je psa, pa je onda direktno na mene krenuo. Onda sam sekiru okrenuo naopako i udario ga njome u čelo. Tada me zakačio po prstima i malo ih povredio. Otrčao je malo od mene kada sam ga udario sekirom. Od tog mesta sam onda otišao do kuće – kazao je Čizmić za portal Avaza.

Tek nakon što se smirio od svega što je preživio, usledio je novi šok.

– Otvorio sam vrata od kuće, a i medved je došao za mnom. Imao sam svoju lovačku pušku, za koju imam i dozvolu i stavio u nju dva metka. Izašao sam, a on je opet stajao na istom mestu. Pucao sam i pogodio ga u prsa, jauknuo je od ranjavanja i onda sam opalio i drugi metak, nakon čega je pao – dodao je Čizmić za Avaz.

Čizmić je nakon toga pozvao policiju i lovočuvare, medveda su odveli, a Čizmić je otišao sa hitnom. Srećom sve je prošlo bez većih povreda.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker