HUDINI SA BALKANA: Izbjegao plaćanje putarine 30 puta koristeći isti trik, OVO NEMA NI U FILMU

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Da u Ginisovoj knjizi rekorda postoji katergorija za broj neplaćenih putarina, muškarac iz Čakovca bi definitivno bio u samom vrhu, ako ne i sam šampion, budući da je nekoliko desetina puta uspešno i prefrigano uspeo da ne plati putarinu.

Pred opštinskim sudom u Čakovecu, Hrvatska, podignuta je optužnica protiv neimenovanog muškarca starog 43. godine, a koji se tereti da je veliki broj puta uspeo da zaobiđe plaćanje putarine i to u periodu od aprila 2021. godine sve do oktobra 2022. godine.

Varao provlačeći se na rampama

Naime, njemu se na teret stavlja da je u tom periodu vozeći hrvatskim auto-putevima A1, A3 i A4, a da nije platio putarinu. Svaki put, prolazio je kroz naplatnu rampu. Zbog toga pred sudom će odgovarati za produženo krivično dela prevare.

Kako se navodi, on je prilikom ulaska na auto-put automobilom uzimao naplatnu karticu kojom se naplaćuje putarina, ali je nakon pređenog puta izbegavao plaćanje i to na prefrigan način, tako što je sledio vozila ispred sebe koja su već prolazila rampu na izlaznim naplatnim kućicama Goričan, Čakovec, Varaždin, Sveta Helena, Novska, Brinje, Zadar istok i Dugopolje.

(Index.hr)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker