Sabina Kaltak iz Priboja: Rat me natjerao da ne zapjevam 30 godina: ”Ispunila sam ocu veliku želju pojavljivanjem u emisiji Nikad nije kasno”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Šarmantna veteranka Sabina Kaltak (51) rođena je u Priboju, a poslednjih 30 godina živi u Švedskoj. Svojim prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“, glasom i vedrinom osvojila je srca stručnog žirija, ali i gledalaca kraj malih ekrana.

Nažalost život ju je odveo drugim putem. Nakon udaje i rođenjem prve ćerke, zbog rata morala je da napusti svoje rodno mesto sa porodicom i zaputi se u Skandinavsku zemlju, zarad boljeg života. Posvećena majka i supruga, nije zapevala trideset godina, sve do pojavljivanja u najgledanijoj emisji.

Uzbuđena sam, imala sam tremu, ali kada krenem da pevam sva ta trema nestane. Snimila sam jednu ploču i ruka je stavljena na kvaku ali vrata se nisu otvorila ali sada jesu – rekla nam je Sabina.

U Švedskoj je završila medicinu i sada je medicinska sestra na psihijatriji, odeljenje koje se bavi lečenjem zavisnika od droge i alkohola. Za Grand je otkrila kako je raditi sa ljudima kojima je potrebna pomoć.

To je moj odabir, ako nekome mogu da pomognem, pošto je psihijatrija tabu još uvek, ljudi ne pričaju o tome, radije pričaju da ih boli nešto drugo. Kada ih boli duša o tome se manje priča. Mnogim ljudima je dovoljno da porazgovaraju sa nekim i bude im lakše – objasnila nam je veteranka.

Kako se njen muzički put prekinuo devedesetih godina, a njeno pojavljivanje u muzičkoj emisiji nakon 30, takmičarka je samim nastupom dokazala šta znači „Nikad nije kasno“, ali se nadovezala na ovu rečenicu i objasnila šta to znači za nju:

Za ispunjenje životnog sna, nešto što ste ostavili po strani jer ste se posvetili nečem drugom. Da li je to familija, posao ili neka druga zemlja. Ne treba gubiti nadu, kad tad dođe vreme da se taj san ispuni i zato ja volim ovu emisiju, baš tako kako se zove tako mi i odgovara „Nikad nije kasno“– rekla nam je Sabina i nastavila:

Mislim da je ovo mojih pet minuta, sada je vreme za mene. Ne mislim da se profesionalno bavim ovim nije mi to cilj, cilj mi je da ispunim sebi želju i da ispunim svom ocu želju i da moja deca imaju jednu uspomenu na mene.

O čemu smo još pričali sa šarmantnom Sabinom, možete pogledati u videu:

Izvor:Grand.nova.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker