Pribojci u strahu zbog voajera koji upada u kuće i stanove i plaši žene

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Priboj – Iako Priboj važi za mirnu i bezbednu opštinu, možda ne bi bilo na odmet da povedu računa, bez obzira koje je doba dana, da li zaključavaju ulazna vrata stana ili kuće, a noću da spuštaju roletne na prozorima. Zašto? Pročitaćete u priči koja sledi.

Već par dana, na društvenim mrežama šire se poruke žena iz Priboja, koje upozoravaju da se u gradu pojavio visok muškarac sa kačketom ili kapuljačom na glavi koji pokušava da uđe u kuće, a kod nekih je, kako navode, ulazio i u stanove, a kada bi zatekao nekog u hodniku, pobegao bi.  Iz njihovih postova, može se zaključiti da dotični muškarac ne bira vreme, viđen je i ujutru i uveče, ali ono što se često dešavalo, uglavnom je dolazio na vrata žena koje žive same ili nedugo pošto bi im suprug odlazio na posao. Pribojci su u strahu jer nisu sigurni, da li se radi o voajeru, egzibicionisti ili provalniku.

Ove objave aktuelizovale su priču od letos, kada su meštanin Banjskog čamca skoro dva meseca živeli u panici, jer se u njihovom kraju pojavio sličan uljez. Nešto više o ovom slučaju, ispričao nam je meštanin sa Banjskog čamca, koji je želeo da ostane anoniman.

– Krajem leta i početkom septembra kada su đaci polazili u školu pojavio se manijak, čovek nepoznat, i kod komšinice se popeo na terasu, kada ga je ona spazila pobegao je. Kasnije se ponovo pojavljivao u Banjskom čamcu, u više navrata i vrteo je oko istih kuća. Meštani su mu pravili zamke i zasede, u nameri da ga uhvate, ceo Banjski čamac digao sa na noge ali bezuspešno. Uključila se bila i policija, međutim on je bio očigledno mudriji od svih i izbegao je zamke – kaže jedan od zitelja Banjskog čamca. On tvrdi, da neznanac nije bio nasilan te da nije pravio štetu, već je samo plašio meštane, uglavnom pripadnice lepšeg pola.

– Hvatao je za kvake vrata, gde je bilo otključano ulazio je u kuće, ali bi bežao čim bi bio primećen. Svi meštani su bili u strahu, policija je non stop patrolirala ovim naseljem. Sumnjamo da je reč o psihički bolesnom čoveku – dodaje naš sagovornik koji nije želeo da mu otkrijemo identitet.

Nije poznato da li je uljez sa Banjskog čamca isti onaj, kojeg ovih dana prijavljuju građani Priboja da ga viđaju u gradskom jezgru.

Kako nezvanično saznajemo, poslednji slučaj nije prijavljen policiji a cela priča je i dalje aktuelna samo na društvenim mrežama.  Postavlja se pitanje – ukoliko su građani zaista zabrinuti za svoju bezbednost, zašto biraju da se obrate stranicama na društvenim mrežama a ne nadležnim organima koji bi mogli rasvetliti slučaj i uhvatiti krivca? Bilo da se radi o mentalno poremećenoj osobi ili provalniku koji do sada prosto nije imao sreće, možda bi ozbiljnije shvatanje ovog slučaja i angažovanjem nadležnih organa bila sprečena veća šteta. Do tada, poruka Pribojcima je – zaključavajte ulazna vrata svog doma kako u hodniku ne biste zatekli ovog nezvanog i sigurno nepoželjnog gosta.

Izvor:PP Media

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker