“Nije moja Ika tamo”: Potresna poruka oca nestale devojke iz Priboja, potraga traje već 23 dana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Otac je zamolio sve ljude dobre volje da mu se priključe u potrazi

Lepe Ilinke Dujović iz Priboja nema već 23 dana, a njen otac svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za dvadesetčetvorogodišnjom devojkom. 

Kako je ovoga puta naveo, ni sam više ne shvata odakle mu snage i volje u ovom teškom periodu, ali uveren je da je njegova ćerka živa.

– Moja Vera i Nada! Vaša podrška! Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži ! Užasno zvuči da je ovo 22. dan, ali svaki prethodni i sledeći dan, ja sam isti. Kao i u ponedeljak 12.12.2022 oko 16.45 sati. Samo jako i srcem! Danas sam sam sa moji psom išao od Ribarskog do Kamenitog ostrva na granici. Lim je tako nizak! Ne morate da znate kakav je osećaj gaziti pored Lima i ne mogu da kažem, znate zašto idem Limom. Nije moja Ika tamo! Osećamo to i vi i ja – napisao je juče njen otac.

Nesrećni čovek kaže da je danas išao uzvodno rekom Lim, tražeći bilo kakav trag u nadi da će pronaći Ilinku, međutim, i ovoga puta bez napretka. On je zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu u potrazi i obrate pažnju ukoliko prolaze ovim terenom.

Teren je težak! Molim samo sigurne da mogu takav teren da gaze, da prolaze ovuda i da paze na sebe – apelovao je on na građane.

Podsetimo, Ilinka je nestala 12. decembra po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za Ilinkom se takođe tragalo i 30. septembra 2022. godine kada je napustila porodičnu kuću i nestala.

Tada je posle više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prozrokovanog tabletama.

Izvor:Telegraf.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker