U nedjelju u Priboju sastanak rukovodstva opštine sa predstavnicima bošnjačkih stranaka

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Priboj – U cilju smirivanja situacije, nastale zbog niza incidenata koji su tokom proteklih nekoliko dana uznemirili Bošnjake u Priboju, rukovodstvo grada na Limu, na čelu sa predsednikom Lazarom Rvovićem, razgovaraće u nedelju sa relevantnim predstavnicima svih Bošnjačkih partija.

Ovu informaciju potvrdio je za „PP Mediu“ prvi čovek opštine Lazar Rvović.

– Čuo sam se sa predsednikom Aleksandrom Vučić koji je iskazao zabrinutost i rekao da će preduzeti sve neophodne mere da se prevaziđe nastala situacija – kazao je Rvović.

Sastanak, kojem će pored rukovodstva opštine Priboj i predstavnika Bošnjačkih stranaka prisustvovati i narodni poslanici, biće održan u 11 časova u kabinetu predsednika opštine.

PP Media

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
AS1
AS1
10 mjeseci ranije

Ko je napravio problem,ko raspiruje mržnju.ko poziva na zlo i ko preti komšijama.,to je naša policija..Ovo je u nadležnosi premijera.ministra i tužilaštva.Vrlo perfidno hoće da Bošnjake dovedu na neki satanak pa eto desilo se pa svi nekad napravimo ispad.Bošnjak koji doće da sastanči u prazno sa Krstom i Lazarom je za svaku osudu.Onaj ko dođe na lažni sastanak je ulizica i lični profiter.U pravnoj državi postoje zakoni i institucije.Narodni poslanici neka trguju i ulizuju kao i dosad.Bošnjaci nisu učesnici pozivanja na zlo nego policija pa neka ministar uradi svoj posao.

Beli
Beli
10 mjeseci ranije

U Štrpce policija otela putnike Bošnjake iz voza pa ih poubijala.Nikad zlocinci nisu izvedeni pred sud.Političke odluke hoce da zataškaju.

Baki
Baki
10 mjeseci ranije

Nema tu sastančenja samo institucije po zakonu.Kakvi poslanici kakvo rukovodstvo takve i pesme.Ovo je posao tužioca a ne šupljavog Krsta i Lazara

Osmanlije
Osmanlije
10 mjeseci ranije

Umesto da se oni nevernici koji prete Džamijama i Bošnjacima muslimanima uhapse i osude, neki uvlakači ce da odu na sastanak sa tim dušmanima, koji ce tamo da im pametuju i da ih zavlace.

Naroz
Naroz
10 mjeseci ranije

Iza ove halabuka,trazice bosnjaci od predsednika vucica,izgradnju dzamije na trgu fapa,u novom priboju .to vam narod nece dozvoliti.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker