Priboj / “Istina je, to je moja ćerka Ilinka”: Dalibor kroz suze jedva uspeo da izusti najbolnije riječi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ilinka je viđena poslednji put kraj obale Lima, na stazi šetališta u Starom Priboju

Posle 38 dana od nestanka, u Limu, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini, pronađeno telo Ilinke D., devojke iz Priboja za kojom se tragalo od 12. decembra. Ilinka je viđena poslednji put kraj obale Lima, na stazi šetališta u Starom Priboju.

Otada, nikakvog traga za njom nije bilo do utorka pred samu noć, kada su ribolovci primetili telo kako pluta i sprečili da ga voda odnese dalje. Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao telo svoje kćerke, pišu Novosti.

PP Media

– Tačno je, telo koje je izvučeno iz Lima je moja ćerka Ilinka – kroz suze je kratko rekao njen otac Dalibor, koji do poslednjeg časa nije gubio nadu da je njegova ćerka živa.

Inače, od početka sedmice krenula je velika akcija u kojoj učestvuju pripadnici policije, timovi za spasavanje na vodi, Sektora za vanredne situacije, MUP-a Republike Srbije. Stigli su i ronioci, a u delu reke preko granice, angažovane su i posebne jedinice iz Bosne i Hercegovine. U potragu su uključena i lovačka udruženja, planinari i rafteri.

Ilinka Dujović je na Palama studirala sociologiju i samo diplomski ispit delio je od završetka školovanja. Zbog pandemije korona virusa vratila se u Priboj i nije završila fakultet.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Ako želite da gledate video boljeg kvaliteta, molimo vas isključite bloker reklama (Ad Blocker)

(Novosti.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker