OTAC PRONAĐENE PRIBOJKE SLOMLJEN: “Moje dete više nije živo, čekam telo da mogu da organizujem sahranu!”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

On je objasnio da je posle identifikacije Ilinkino telo predato na obdukciju i da će tek posle toga moći da planira i organizuje sahranu kakvu je devojka, kako kaže, zaslužila

Telo Ilinke Dujović (24) iz Priboja, pronađeno je sinoć u slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine. Njen otac je za medije potvrdio da je prepoznao svoju ćerku i da sada samo čeka rezultate obdukcije.

– Našao sam moje dete, ono više nije živo – kaže Dalibor Dujović, otac nesrećne devojke.

On je objasnio da je posle identifikacije Ilinkino telo predato na obdukciju i da će tek posle toga moći da planira i organizuje sahranu kakvu je devojka, kako kaže, zaslužila.

Prepoznao sam je, ne znam sad šta drugo da kažem, želim da je sahranim kako dolikuje, najverovatnije u subotu, ali još ne znam šta će reći obdukcija – kaže nam Dalibor.

Otac nam je rekao da je potpuno slomljen.

– Nemam snage, samo se zahvaljujem svima koji su pomogli da se ona pronađe, da znam šta mi je sa detetom. Kurir je to pokrenuo, na tome vam hvala!

Podsetimo, potraga za Ilinkom Dujović trajala je 38 dana, a njen otac svakodnevno se trudio i molio dobre ljude za pomoć, nažalost Ilinka nije preživela.

Ona je na Palama studirala sociologiju i samo je diplomski ispit delio od završetka studija, ali se zbog pandemija vratila u Priboj gde je živela sa ocem i mlađim bratom.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Izvor:Alo.rs, Kurir.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker