Zećirović: Obrazloženjem o raspuštanju Gradskog odbora žele se zamagliti stvarni razlozi i zbuniti javnost

Nakon saopštenja Stranke pravde i pomirenja, u kojem su objavili da raspuštaju Gradski odbor SPP Novi Pazar, Opštinski odbor SPP Prijepolje i Žensku mrežu, oglasio se i sada već bivši predsjednik Gradskog odbora SPP Novi Pazar, Edin Zećirović.

“Poštovani aktivisti, članovi i simpatizeri Gradskog odbora SPP-a Novi Pazar osjećam potrebu upoznati vas sa odlukom. Ovom prilikom želim se zahvaliti svima vama na učešću u zastupanju, afirmaciji i promociji politike SPP-a u proteklom periodu.

Doista mi je bila posebna čast i zadovoljstvo obnašati funkciju Predsjednika Gradskog odbora Novi Pazar prethodnih godina.

U tom periodu sam se svojim moralnim, intelektualnim, organizacionim i svim ostalim kapacitetima trudio da časno i odgovorno nosim ovaj povjereni emanet. Koliko sam u tome uspio sudićete vi, naši članovi, simpatizeri, šira društvena javnost čak i oponenti, a najvažnije od svega Allah Uzvišeni i Pravedni.

Na putu zastupanja i promocije politike SPP-a vaša podrška i pomoć su mi bile izuzetno važne i u mnogim momentima presudne da nastavimo naprijed jednakom odlučnošću i energijom. Siguran sam da će rezultati koje smo u prethodnom periodu zajednički postigli ostaviti pozitivnog traga na ovaj naš životni prostor i ambijent”, naveo je Zećirović.

Tvrdi da obrazloženje o raspuštanju Gradskog odbora SPP Novi Pazar koje su javnosti uputili iz te stranke nije tačno te da je ciljano iskonstruisano u pokušaju da se njime zamagle stvarni razlozi i zbuni javnost.

“U narednom periodu ću se potruditi izvijestiti širu javnost o okolnostima koje su prethodile donošenju ove odluke”, naveo je Zećirović.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
10 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Odlasci
Odlasci
24 dana ranije

Uzvišenog u ovoj mubarek noci molim, da vas počasti kako ste zaslužili,.za rušenje,rane,bol i suze koje ste nanosili svome narodu….i jednima i drugima…svima….raspuštenima i onim što raspuštaju…

Ella
Ella
24 dana ranije

Pocelo je pocelo

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
24 dana ranije

Doš’o đavo po svoje.

Fadilj
Fadilj
23 dana ranije

Sad će miševi da napuštaju brod koji tone a koji su oni provalili

Haso
Haso
24 dana ranije

Rasturajuse ka Bugarska Skupstina.Nekaje po hairu.

Enes
Enes
23 dana ranije

SPP ce sad biti jos jaca,uigravaju kombinacije hehehe

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Enes
22 dana ranije

Sve dok ostanu samo Usame i Jahja, kao nekad Fevzija Murić i Azem Hajdarević.

Hasko
Hasko
23 dana ranije

Božija kazna.Koliko je ta grupacija pokupila para po Evropi i cijelom svijetu od naših napaćenih radnika i ood Muslimana širom svijeta.Živeli ste kao grofovi i vi i vaš vođa.Sad kada glavnog nema,podela harama je uvijek jebena i bolna !!

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Hasko
22 dana ranije

To je cijela istina.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
22 dana ranije

U startu si odabrao pogrešnu stranu, i sad ti se vraća.

10
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
()
x

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker