Došli u Katar i odmah izdominirali: Svi su se željeli fotografisati s hrvatskim navijačima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Navijači Hrvatske su u centru grada, na tradicionalnoj šetnici i tržnom centru Souq Waqifu, bili obučeni u modificiranu tradicionalnu muslimansku, katarsku odoru, thobe, ali s hrvatskim obilježjima

Hrvatska reprezentacija imat će podršku svojih navijača u Kataru. Jedna grupa pristalica “Vatrenih” je već stigla u Dohu, a postala je prava atrakcija.

Navijači Hrvatske su u centru grada, na tradicionalnoj šetnici i tržnom centru Souq Waqifu, bili obučeni u modificiranu tradicionalnu muslimansku, katarsku odoru, thobe, ali s hrvatskim obilježjima.

Šetali su u bijelim haljama s crvenim kockicama i plijenili pažnju, a mnogi su se željeli fotografisati s njima, čak i navijači ostalih reprezentacija na Mundijalu. I navijači Maroka, reprezentacije s kojom će Hrvatska odmjeriti snage u grupi, su se fotografisali s Hrvatima.

Kasnije je bilo i navijačkog prepucavanja, pa je jedan marokanski navijač govorio “Dos zero”, tvrdeći da će Maroko pobijediti Hrvatsku sa 2:0.

– Hoće, bit će, ali za nas. Dobit ćete po biberu – uzvraćali su Hrvati “prijetnjom” dok su učili Marokance pjevati hrvatske navijačke pjesme, pa i reći Hrvatska. Vidjelo se da Maroknaci imaju talenta za hrvatski jezik, pišu Sportske novosti.

Kako je Ivo Stipanović rekao za Sportske novosti, radi se o grupi od 16 navijača iz Udruženja “Mi Hrvati”. Oni su u Katar stigli iz Osijeka, Zagreba i Njemačke.

– Neko iz naše grupe je došao na ovu ideju i tako je sve krenulo. Nije nam ovo prvi put, u Rusiji smo na Svjetskom prvenstvu prije četiri godine nosili posebne šubare – objašnjavao je Goran Bendeković.

Najavili su da ostaju do kraja, jer će i Hrvatska ostati, aludirajući na to da “Vatreni” idu do titule.

– Ma ostat ćemo i poslije finala. Vraćamo se kući na Badnjak, na ponoćku. Žena će ispeći prase, pa ćemo iza ponoći udariti po svinjetini! – rekao je Stipanović za Sportske Novosti.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker