Muftija Dudić o ‘skrivanju i smanjenju broja umrlih’ – Laž ne može pobijediti, ma koliko bili moćni oni koji istinu skrivaju i laž šire

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U bajramskoj poruci koju je uputio svim vjernicima uoči nastupanja Kurban bajrama, predsjednik Mešihata muftija dr. Mevlud ef. Dudić osvrnuo se na bespotrebno i besramno skrivanje i smanjivanje broja umrlih u Sandžaku od korona virusa, uz poruku da trebamo biti strpljivi, te da Uzvišeni Allah garantuje da će istina pobijediti.

mdudic

{module Oglas 1 – 2020}

“I danas, kada je broj umrlih u sandžačkim gradovima, posebno u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici, uvećan tri puta u odnosu na isti period prošle godine, kada se taj broj bespotrebno skriva i besramno smanjuje, kao da su to samo brojevi, a ne ljudski životi, potrebno nam je strpljenje, jer se istina ne može sakriti, laž ne može pobijediti, ma koliko bili moćni oni koji istinu skrivaju i laž šire.

Allahovo obećanje je da će istina pobijediti, da će iskrenima On pomoći, a oni koji se skrivaju iza laži poniženi će biti.” – kazao je Muftija dr. Dudić u bajramskoj poruci vjernicima. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker