Vučić o tvrdnjama: Da li planira Srbe sa Kosova preseliti u Novi Pazar

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitan da prokomentariše tvrdnje Nenada Čanka i Sonje Biserko o tome da Srbija planira da Srbe sa Kosova preseli u Novi Pazar, kazao je da takav cirkus još nije video.

“Kurti će da ih odvrati da ostanu na Kosovu? Kad sam bio mali gledao sam cirkus Medrano i moskovski cirkus koji je tada bio najbolji na svetu u tom trenutku.

Ali ovakav cirkus kakav su u stanju da prave Aljbin Kurti i njegove od donjeg dela leđa muve iz centralne Srbije, poput Čanka i Sonje Biserko, još nisam gledao”, rekao je Vučić i dodao:

“Srbi sa KiM će ostati na KiM. Uprkos želji Kurtija, Nenada Čanka i Sonje Biserko i mnogih drugih da oni nestanu. Napamet mi ne bi palo da tako nešto smislim – kratko ali glupo”, odgovorio je Vučić.

B92

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

13 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dijaspora F.
Dijaspora F.
14 dana ranije

Vučić-Kurti
0 – 11
Trenutni rezultat

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
14 dana ranije
Odgovor za  Dijaspora F.

A kad će biti 5 – 0 za Vučića, ili je bilo?

Knežević Zoran
Knežević Zoran
14 dana ranije
Odgovor za  Dijaspora F.

Pa zar ti misliš da će ovaj teror arnauta trajati dovijeka? Čoveče ovo ne može da postoji niti sme da opstane. Rezultat može da bude 1000:0 pa to ništa ne znači? Lepo reče Vučić “Mrak je najgušći pred zoru”. Zar zaista neko misli da će na Kosovu i Metohiji opstati ova umobolna i protivprirodna američka šupak država? NIKAD, gospodo ali, vaša radost pokazuje vaš karakter, vašu plitkost i podlost. Pa oni je prvo vama jebati majku. Ima da vas siluju na kućnom pragu pred očima cele familije, uprkos tome što se, navodno, iste vere. Arnauti nemaju veru, nemaju Boga, nemaju čast. Zato se ponašaju kao hijene, kao zveri u svanama Afrike. Kurti će da dobije kurton, jedino će se spasiti begom preko Prokletija, ako ga Albanci ne likvidiraju. Ni oni ne vole divljake.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
14 dana ranije

Kao ono, ne dam Gazivode, itd. Al mislim da kosovski Srbi neće u Pazar, kao što nisu hteli ni hrvatski Srbi.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
14 dana ranije

Državljani Srbije mogu da se kreću i da žive na teritoriji Srbije gde im se prohte. Isto kao što musliman iz Novog Pazara može da se naseli u Suboticu ili Beograd i Srbin iz Prištine može da kupi kuću u Novom Pazaru i nastavi život. Prema tome, ne daj Bože da dodje to bilo kakvog ružnog scenarija na KiM, posledice mogu biti katastrofalne. Najmanji je problem gde će ti ljudi živeti. Niko ne može da im zabrani da slobodno žive u svojoj državi.

Miki Pirs
Miki Pirs
14 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Srbi sa kosova sudrugaciji, navikli da ih Srbija povlascuje,razmazeni, misle da mogu da rade sta hoce, obicno prave probleme i nered gde stignu, bilo Pazar bilo drugi gradovi po Srbiji.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
12 dana ranije
Odgovor za  Miki Pirs

Ne baljezgaj. Ti si jedan od onih Srba, koji je u stanju da sa zavišću gleda u kese izbeglica koje dobijaju preko “Crvenog krsta”?! Kako su to “razmaženi”? Da li si ikada kročio na Kosovo i Metohiju, da li si ikada živeo medju arnautima pa mlatiš, kako naš narod kaže, “Kao samar po dupetu”? Navedite primer kada su to Srbi na KiM, “radili šta hoće i pravili probleme”? Pravili su probleme što su se bunili protiv torture i silovanja? Pa tamo nma dete koje nije malatretirano ili silovano od stran tih zveri?

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
13 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Ako ti tako misliš !? A ja mislim, da ne može baš tako masovno preseljenje, teoretski može, ali se to zna zašto bi se to tako napravilo – samo zbog promjene strukture stanovništva. Pola Srbije zvrji prazno, a vi bi htjeli u grad koji ima najveći priraštaj, da smjestite i ove sa Kosova, što mi nije nimalo logično, ali nije bilo logično ni protjerati blizu milion Albanaca sa Kosova 99-e, pa ste ih protjerali, kod vas ne postoji logika, bitno je drugima nanijeti zlo, i zadovoljstvo je vaše potpuno.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
12 dana ranije

Kako smo mi to proterali milion Albanaca i gde? Ne bulazni svinjo muslimanska? Kada si ti to bio na Kosovu i Metohiji i video da Srbi proteruju Albance? Pa šiptari već sto godina, HEJ, STO GODINA, proteruju Srbe sa Kosova i Metohije i to, da tragika bude veća, uz pomoć i finansiranje bivših jugoslovenskih vlasti. To što ti misliš možeš da pošalješ Erdoganu ili svojoj braći u Sudan i žališ se na politiku Srbije. Sada će neko da pita vas gde će da se naseli? Zabole nekoga kurac zbog vaše pacovske reprodukcije. Isto su se na taj “kvalitet” pozivali i šiptari? Moli Boga da do eskalacije ne dodje jer, neće to ići onako kako vi, ili većina vas misli.

Dardan
Dardan
14 dana ranije

Nemojte da ih puštate u Sandžak, neka se pridruže Srbiji iz Raške i sve ŝto dolazi severno od nje. Srbija je poluprazna pa ima mesta i više nego potrebno za ove jadnike, tzv narod srpski, ali neumni ljudi, koji nikada ne uče i maligni su gde god da su.
nemaju drugu sudbinu nego samo da se pripoje Srbiji u napuštenim i praznim sredinimam. njihovom krivicom.
Ali, nemaju šta da traže u Sandžaku, osim ako ste se već jako pobratimljeni sa njima, a “brat bratu” u teškim vremena se snalazi, i moẓ̌da i potreba vaših tzv vođe, da pokažu odajnost č̣aršijskim Beogradskim voẓ̌dovima da su su zasluženi vasali, tolko, da su spremni i na promene etničke strukturu na N.Pazara ili možda Sjenice, nprm.
svaki narod ima i sudbinu kakvu i zaslužuje.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
14 dana ranije
Odgovor za  Dardan

Mrsomudjenja jednog arnauta ili, pripadnika poslednjeg divljeg naroda u Evropi. Sav ovaj teror, koji se skupljao više od jednog veka, svo ono poverenje koje ste zloupotrebili desetostruko će vam se obiti o glavu. Mislite da će zlo, koje predstavljate ostati nekažnjeno? Bežaćete vi i da vas ne jurimo jer ste svesni svojih zločina, koje ste počinili protiv svojih sugradjana srpske nacionalnosti. Mi smo od vas stvorili narod i lažni mit o nekoj časti i poštenju. Jedini narod, čiji je mentalitet sličan mentalitetu hijena. Bespomoćne nemilosrdnouništavaju i proždiru. Arnauti, crni vrani, doći će vam crni dani.

Bell
Bell
12 dana ranije

Zasto se Chef javlja?Gde ima dima tu ima i vatre?E bas se blamira bre uz uz zadnji kamion sodera

Bell
Bell
13 dana ranije

a ovaj se pita s Radojicic pih jake im hajducke igre….

13
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex