Usame Zukorlić: ”Mnoge izmišljotine su toliko zlobne da bi prizemno bilo i da ih citiram”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Danas smo prenijeli vijest beogradskih medija o navodnoj ženidbi Usame Zukorlića sa učenicom medrese. Povodom glasina Usame Zukorlić obratio se pratiteljima na svom Fejsbuk nalogu.

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

Otkako sam stupio na poziciju predsjednika Stranke ne prestaje agresija na moj privatni život i privatni život moje porodice bez imalo poštovanja i časti. Mnoge izmišljotine su toliko zlobne da bi prizemno bilo i da ih citiram ovdje.

Ovom prilikom se izvinjavam svima koji su u ovoj bjesomučnoj hajci izloženi neprijatnostima. Valjda je to teška cijena koju moramo da platimo u borbi koju vodimo.

Udarali su na čast i obraz mnogo boljih ljudi od mene, pa po čemu bih se ja nadao da ću biti izostavljen. Koliko god udarali, neka znaju da od koncepta privatnosti, od koncepta vjere islama, od koncepta morala i od koncepta etike i kulture neću nikada odustati.

Istina dođe, laž propadne, laž uvijek propadne.

Smutljivci neka se spreme za još mnogo razočaranja i odgovora pred pravosudnim organima za udaranje na čast i dostojanstvo.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

14 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
sara
sara
1 godina ranije

Istina dodje, laž propadne, tacno tako, to ti treba da znas iz svoga iskustva, sve tvoje lazi su propale, samo si zaboravio ko jednom slaze, citav zivot je lazov.

Selma
Selma
1 godina ranije
Odgovor za  sara

Sarka radodajka….tako te zovu izgleda …kad po ceo dan visis po portalima…hahahaaa…ili si ukorela i uvenula usedelica ,ogorcena na sve oko sebe….jadnice..

sara
sara
1 godina ranije
Odgovor za  Selma

Mars droljo jedna, ja citam portale iz moga Sandzaka to je tacno, a ti trcis zamnom i komentarises moje komentare, jer jedino tako uspevas da te neko primeti.
Inace hajde, pocni samostalno pisati komentare, niko te nece procitati niti komentarisi.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije

Iskreno receno ti si Usame miljenik Beograda, da njih prozivas da lazu, I izmisljaju sta tebi nije u interesu nema bas Logike, detljno sve napisano ako le laz umesto sto se po portal ima eksponoras a to ih lijpo tuzi za uvredu I povredu tvog dostojanstva. Tako rade ozboljni I posteni ljudi. Al ocito tebi odgovara ovo drugo. Jer si i Sam populista sto si dokazao na svom mrtvom ocu da ni Malo obraza nemas, ni postovanje prema mrtvima u svom cilju ti Usmae ides preko lesava, a da bogati sebe smatarju bozanostvom nisi ni prvi ni poslednji

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Govoriš o poštovanju i časti, najpre da znaš pošto vidim da ne znaš, poštovanje se ne dobija nezasluženom uzurpacijom bilo koje funkcije, ako si mislio da ćeš biti poštovan zbog toga što si zaseo na tuđu “fotelju” onda si u zabludi, poštovanje moraš zaslužiti svojim radom i ponašanjem, a ne manipulacijama, otkopavanjem i zakopavanjem svoga oca,, a časti nemaš iz svega navedenog i zbog zloupotrebe šerijata i vjere radi švakeracije.

Sndzaklija
Sndzaklija
1 godina ranije

Rece li ti ista u ovom svom plakanju a u vezi navidnih lazi i napada na tvoju privatnost? Ti, nazalost, nisi zreo ni jednu prodavnicu da vodis a kamoli stranku.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Sndzaklija

Ništa on nije demantovao, samo drobi okolo, naokolo.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije

Ako su izmisljotine kako kazes dokazi da je istini

riki
riki
1 godina ranije

cudo o vecnom ministru ljanicu se nista nezna, sto tu ne tuhate malo u privatnom zivotu

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  riki

Rasim bar pošetuje svoju porodicu i ne glupira se sa nekim šrerijatskim vjenčanjima i “ženidbama” kao otac i sin. E sad i mnogi Muamerovi pristalice “ližu brke” i pokušavaju da ga prate i opravdavaju njegovo švalerisanje pod okriljem šerijata, pa mu sad to dođe, “u ime oca i sina” amin, i sve je to vjerski dozvoljeno čak i blud, pošto je to “vrhovni vođa” “Ramzan Kadirov” radio.

Surleflija
Surleflija
1 godina ranije

Nista, ode muftija ode i stranka

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Surleflija

Nikad je nije ni bilo.

Tutin321
Tutin321
1 godina ranije

Bedno da bednije ne moźe biti.Das nekom smecu od novina par stotina eu i ono blati po narudzbi,a odgovornosti nema nikakve.Covjek ukopao oca prije 10 mjeseci,od obaveza ne zna gdje je,a dezurni pljuvaci navalili.Sve karakter do karaktera,Hazbo Mujevic im uzor.Glavu gore,Usame.Narod je pokazao kome vjeruje.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Tutin321

Narod će tek da pokaže, žalost prolazi, na to više glasova neće biti, a to što mu je otac preselio, na njemu se ne primjećuje, kad mu je odmah palo na pamet da menja ženu, da se švaleriše.

14
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.