Ugljanin: Vučić je pojedinac koji lijepo govori, hoćemo rezultate na terenu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
Predsednik Stranke demokrtaske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin ocenio je danas da je interes ove partije da Bošnjaci budu delotvorno i adekvatno zastupljeni u svim državnim organima, javnim službama i institucijama sa javnim izvršenjima, koje nisu vezane za jedan mandat.

On je na konferenciji za novinare rekao da ga raduju lepe reči koje je pre dva dana čuo od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će kroz različite nivoe u novoj Vladi Srbije, od ministara do državnih sekretara, imati najviše Bošnjaka u istoriji zemlje.

“To su samo lepe reči, on je pojedinac koji lepo govori, nama treba konkretnih rezultata na terenu, jer paralelne strukture vlasti prete da unište ovu zemlju. Nas ne brine Vučić lično, već to što je Srbija sigurna kuća za ratne zločince koji su ubijali, klali i palili ljude”, rekao je Ugljanin.

On je istakao da je cilj njegove partije donošenje Zakona o lustraciji, kao i da vrate poverenje Bošnjaka u državu.

“Ne očekujemo samo da se daju plate nekim pojedincima i da se zadovolje njihovi apetiti. Učešće u Vladi može da zadovolji političke apetite nekih narcisoidnih pojedinaca ili političkih stranaka, koje imaju kratkoročne interese da se prilepe uz Vladu i da lagodno žive”, rekao je Ugljanin.

On je dodao da mu je drago da je predsednik Vučić sa Turcima postigao neke dobre rezultate i da stvaraju pozitivnu političku klimu, u koju spada i rekonstrukcija puta Novi Pazar- Tutin.

On je podsetio da je na današnji dan pre pet godina u saobraćajnoj nesreći stradao visoki funkcioner i jedan od osnivača ove stranke, predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević.

“Kučević je bio oličenje sandžačkog duha koji je svojom voljom, snagom i energijom bio pokretač ekonomskog razvoja Sandžaka. Svedoci smo da njegova vizija ekonomskog razvoja i neumorni rad na projektima od značaja za Sandžak i sve njegove građana i danas daju rezultate”, rekao je Ugljanin.

Kučević, koji je u šest mandata bio predsednik opštine, stradao je na putu Novi Pazar – Tutin, nakon što je vozilo u kojem je bio na na zadnjem sedištu, promenilo pravac kretanja, udarilo u stablo i sletelo s puta.

Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio početkom godine vozača Fadilja Preljića (57) na dve godine zatvora zbog izazivanja ove saobraćajne nesreće, a veštačenjem je tada utvrđeno da je vozilom, koje se kretalo oko 67 kilometara na sat, upravljao pod dejstvom alkohola.

(A.Bajrović , Free media)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

8 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Amer
Amer
1 godina ranije

Suljo čestitam ti slavu svetog savu

Spp simpazizeri
Spp simpazizeri
1 godina ranije
Odgovor za  Amer

Fala amko

Onaj koji misl
Onaj koji misl
1 godina ranije
Odgovor za  Amer

Bolje sedi Sa Seseljom, vulonom to su ti habai tvom bivsem I sad sadasnjem vodju zukorlica, ako ti Sa beli orlovi govore, ne bincaj vise niko se vise ne uvalci u zadnjicu srpskim nacionalostima cetinicama od vas iu spp

Jasim
Jasim
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misl

Previše gramatičkih grešaka.Sedi dole,jedan.

Pa zar
Pa zar
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misl

Joj nemoj ti mislit molim te, opasan si kad misliš! A ovo za uvlačenje si u pravu, samo su u tom uvlačenju zaboravili da poruće ljijepo vrijeme Vućiću, ervahi ko vaš preCjednik što je vaktilje ćinio i da reknu da je najbolji ćovek ko što je pijani četnik Velja Ilić nekad bio!

Bell
Bell
1 godina ranije

Ohoh ho ho 6 / puta biran za gradonacelnika ufff al se nafatirali,nije ih jos sram javno da kukumacu a ovaj biser pijani vozac ej Srbistanu,nezna se ko je gori svi isti otimaju se preko tzv partija do narko kartela,uhlebljenih hodza itd sta reci katastrofa svi redom uzas

Pa zar
Pa zar
1 godina ranije

Konkretnih rezultata kao što su ih Koštunica i Velja Ilić imali! Kad se samo sjetim vaših “aranžmana” sa pomenutom “gospodom” jeza me uhvati! Uništili ste bukvalno sve što se može uništiti i sad kao vi nešto ljuti i idete okolo dijeleći drugima lekcije!

Huso
Huso
1 godina ranije

Zavrsio si karijeru.

8
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.