Transparentnost: SDP potrošila najviše na bilborde u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sandžačka demokratska partija (SDP) potrošila je najviše novca na oglašavanje putem bilborda tokom predizborne kampanje, pokazuje monitoring Transparentnosti Srbija.

dtzhuhtr

{module Oglas 1 – 2020}

Prema istraživanju Transparentnosti, Sandžačka demokratska partija je na takav vid oglašavanja potrošila nešto manje od 3.500 evra, daleko više od Srpske napredne stranke (SNS) koja je na drugom mestu sa oko 1.150 evra.

Putem bilborda u Novom Pazaru reklamirale su se i Stranka pravde i pomirenja (SPP) koja je, prema procenama Transparentnosti Srbija, utrošila oko 450 evra, Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) čiji su troškovi bili oko 360 evra, kao i “Metla” sa 240 evra.

{module Oglas 0 – 2020}

Sandžačka demokratska partija je tokom predizborne kampanje za lokalne izborne zakupila gotovo 90 odsto posmatranih bilborda, dok je ostatak pripao Stranci pravde i pomirenja. Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka se nije na taj način oglašavala.

Preko 60 odsto svih posmatranih bilborda sa porukama za republičke izbore u predizbornoj kampanji zakupila je SNS, četvrtinu njih SPP, a ostatak UDS i “Metla”.

Transparentnost Srbija posmatrala je tokom tri nedelje oglašavanje na 19 velikih bilborda na teritoriji Novog Pazara, kao i na 140 manjih, svetlećih reklama u ulicama Stefana Nemanje, AVNOJ-a i 28. novembra.

(Radio sto plus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker