Tepić: Novi Pazar i ostali gradovi su taoci volje jednog čoveka

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i jedna od nosilaca liste “Srbija protiv nasilja” Marinika Tepić rekla je danas u Novom Pazaru da su ovaj grad, kao i Beograd, ali i ostali u Srbiji, “taoci volje jednog čoveka, kao i sprege politike, vlasti, kriminala i mafije”.

Ona je novinarima tokom boravka karavana ove liste u Novom Pazaru rekla da je problem ovog grada to što pored Srpske napredne stranke (SNS) ima još nekoliko njenih satelita.

“Ti ljudi nemoralno ucenjuju nacionalnom pripadnošću i vezom da morate da glasate za te stranke, jer drugačije manje volite vaš narod i kulturu. Ta emotivna ucena je grozna i to se ne radi. Nadam se da će taj mehanizam prestati da funkcioniše, jer je on paravanu Novom Pazaru i Sandžaku za kriminal i trgovinu narkoticima. Zaštitnici i saučesnici toga, makar da su i ćutke svedoci, su saučesnici“, rekla je Tepićeva.

Ona je pozvala građane Novog Pazara i ostalih sandžačkih gradova da 17. decembra uzdignute glave izađu na izbore i pokažu svoju volju.

“Neka povedu bar još jednog čoveka za ruku, zato što samo za pet odsto veća izlaznost nego na prošlim izborima donosi sigurnu smenu SNS i Socijalističke partije Srbije (SPS). Neka 17. decembra pobedi normalan život“, istakla je Tepićeva.

Tvrdi da gde god je poslednjih dana karavan ove liste boravio da su im građani govorili da je trenutno stanje u zemlji “nenormalno i neizdrživo”.

”Naša koalicija je jedina garancija da će biti nulte tolerancije na korupciju i onda će biti novca da vratimo otete penzije, da povećamo plate lekarima, prosveti i socijalnoj branši. Kada smenimo vlast zaustavićemo inflaciju, korupcija i kriminal, borićemo se protiv nasilja i osloboditi medije“, rekla je ona.

Predsednik Gradskog odbora SSP u Novom Pazaru, kandidat za narodnog poslanika i nosilac liste ove partije na lokalnim izborima Benjamin Birđozlić veruje da će građani prepoznati da su oni svetla budućnost koja donosi promene.

On je za portal Free media rekao da ukoliko uđu u lokalni parlament neće praviti koaliciju sa SNS-om, kao i onim partijama koje sarađuju sa njima.

“Tražimo vraćanje normalnosti u ovoj zemlji iprotiv smo svakog vida nasilja. 17. decembra je istorijski dan da građani Novog Pazara i cele Srbije glasaju za promene koje će doneti svima dobrobit“, rekao je Birđozlić.

Predstavnici stranaka koje čine listu “Srbija protiv nasilja” razgovarali su građanima Novog Pazara o njihovom programu i planovima, ali i o aktuelnim problemima u ovom gradu i zemlji.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Enes
Enes
4 mjeseci ranije

Najveci problem su institucije korumpirane.Zakoni se primenjuju selektivno za nekog vazi a za nekog zakoni ne vazi.Tajkuni koji su povezani s opstinom konstantno se bogate i devastiraju Sandzak.

Bell
Bell
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Enes

Da gosp/Enese u pravu ste obecanja ludom radovanja vec 30,gid jasu isti koji su se “enormno “obigatili”i krug oko njih dok narod razbezao trbuhom za kruhom,ostatak tu muci muku na motanju kablova vecina krezuba dokbuhlebljeni u drzavnom sektiru cute nerade nista i uz korupciju i platu cute i biraju vozda iz BG on se sorda jutros kao vozi skodu staru 17 gid i bla bla bla rece zao mu Srbije….

Tutin321
Tutin321
4 mjeseci ranije

Ako ikada dođe do promjene vlasti,bez lustracije zabrane bavljenja politikom Šešelju,Dačicu i svim zagovornicima i izazivačima ratova od 1990,pa naovamo,nema selameta u ovoj državi.Isprali su mozak generacijama sa iskrivljenom istorijom.Normalni se stide četnika i njihove kolaboracije sa fašistima,a ovi prave junake od njih.Mariniki svaka čast šta je sve istrpela zadnjih mjeseci.

radnik
radnik
4 mjeseci ranije

Svi se oni dogovore kad se vlast i pare dele,naravno na našu štetu Znači lažu nas,pa nas “razvaljuju” !

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.