Slavlje i vatromet u Novom Pazaru: Preliminarni rezultati pokazuju ubjedljivu pobjedu SDP-a (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pristalice Sandžačke demokratske partije (SDP) trenutno proslavljaju izborne rezultate lokalnih izbora u Novom Pazaru. Prema preliminarnim podacima sa 67% obrađenih biračkih mjesta, SDP trenutno ima 15.154 glasova, što ga čini ubjedljivim pobjednikom. Stranka pravde i pomirenja (SPP) bilježi oko 8.850 glasova, dok Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka ima oko 7.420 glasova.

Pobjednički tonovi odjekuju među pristalicama SDP-a koji su se okupili kako bi obilježili uspjeh svoje stranke. Vatromet i pesma doprinose euforičnoj atmosferi u gradu.

Osnivač SDP-a, Rasim Ljajić, uskoro će se obratiti javnosti kako bi podijelio svoje utiske i reakcije na izborne rezultate. Prema ranijim izjavama predsjednika Gradskog odbora SDP-a Vahidina Melajca, stranka se smatra ubjedljivim pobjednikom izbora, što dodatno podstiče slavlje među pristalicama.

Dok se čeka zvanično obraćanje i dalje obrade rezultata, jasno je da SDP ima snažnu podršku u Novom Pazaru i da će imati značajan uticaj na lokalnu političku scenu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex