SDA – Tražit ćemo da se poništi Vučićeva lista u Sandžaku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

bgfdz565756

Izborna lista “SDA Sandžaka-dr. Sulejman Ugljanin” organizirala je press konferenciju na temu „Izbori u Sandžaku“.

SDA

{module Oglas 1 – 2020}

Predsjednik Centralnog izbornog štaba SDA Sandžaka, Mirza Hajdinović osudio, kako ističe, funkcionersku kampanju Aleksandra Vučića. Naglasio da će od državnih organa tražiti da se ponište liste Aleksandra Vučića u Sandžaku.

„SDA Sandžaka najoštrije osuđuje državnih resursa za brutalnu funkcionersku kampanju koju sprovodi predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić. Mi ćemo dnijeti prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije zbog zloupotrebe novca građana za funkcionersku kampanju i favorizovanje izbornih lsita pod brojem 1 i 8, koje Vučić želi da nametne građanima Sandćaka. Tražit ćemo od agencije za borbu protiv korupcije da ponište liste Aleksandra Vučića u Sandžaku jer na ovaj način direktno ugrožava Bošnjake da slobodno izraze svoju volju.“

{module Oglas 0 – 2020}

Podsjećamo da je SDA Sandžaka koalicioni partner sa Srpskom naprednom strankom, u Novom Pazaru, Prijepolju, Priboju, Tutinu i Sjenici, te da je Aleksandar Vučić na predsjedničkim izborima najubedljivije pobjede ostvario u opštinama u kojima je SDA Sandžaka stožer vlasti.

https://www.youtube.com/watch?v=6MblNavqoj0

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.