SDA Sandžaka – ”Novi Pazar – glavni grad Sandžaka”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji Novog Pazara listu kandidata za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 47 kandidata za odbornike.

sda predajaliste20

{module Oglas 1 – 2020}

Kandidat za odbornika Emir Ašćerić kazao je nakon predaje da preko 40 odsto liste čine kandidatkinje, a da je isti procenat i mladih.

On je istakao da SDA Sandžaka na lokalne izbore izlazi sa platformom “Novi Pazar – glavni grad Sandžaka” kojom su, kako je kazao, definisali viziju i pravce razvoja Novog Pazara u kojem će odlučivati građani, bez direktiva sa strane.

“Naša misija je stvoriti dobro i sigurno mesto za život, a to ćemo postići privrednim razvojem i zakonodavnim okvirom koji iziskuje srednji nivo vlasti, institucijama i atributima koje nosi jedan glavni grad”, poručio je Ašćerić.

Gradska izborna komisija Novog Pazara do sada je proglasila tri liste koje će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima – “Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” i “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu”.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker