SDA Sandžaka – ”Novi Pazar – glavni grad Sandžaka”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji Novog Pazara listu kandidata za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 47 kandidata za odbornike.

sda predajaliste20

{module Oglas 1 – 2020}

Kandidat za odbornika Emir Ašćerić kazao je nakon predaje da preko 40 odsto liste čine kandidatkinje, a da je isti procenat i mladih.

On je istakao da SDA Sandžaka na lokalne izbore izlazi sa platformom “Novi Pazar – glavni grad Sandžaka” kojom su, kako je kazao, definisali viziju i pravce razvoja Novog Pazara u kojem će odlučivati građani, bez direktiva sa strane.

“Naša misija je stvoriti dobro i sigurno mesto za život, a to ćemo postići privrednim razvojem i zakonodavnim okvirom koji iziskuje srednji nivo vlasti, institucijama i atributima koje nosi jedan glavni grad”, poručio je Ašćerić.

Gradska izborna komisija Novog Pazara do sada je proglasila tri liste koje će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima – “Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” i “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu”.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.