Novi Pazar: Završni predizborni skupovi stranaka

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Završni predizborni skupovi političkih partija u Novom Pazaru biće održani u srijedu i četvrtak, saznaje radio Sto plus u izbornim štabovima.

sda spp sdp 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Lista “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” završni skup organizuje u sredu u 19 sati na Gradskom trgu Isa- bega Ishakovića, dok završni skup liste ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” počinje samo sat vremena kasnije, u 20 sati, u Pešačkoj zoni.

Treća bošnjačka lista “SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ završni skup u Novom Pazaru organizuje u četvrtak u 18 sati u Pešačkoj zoni.

Predizborna tišina počinje u četvrtak u ponoć i trajaće do zatvaranja biračkih mesta 21. juna u 20 sati.

{module Oglas 0 – 2020}

Novopazarci će na predstojećim lokalnim izborima na listićima moći da glasaju za jednu od četiri liste, čak šest manje u odnosu na izbore iz 2016. godine.

Na izbornim listama partija i koalicija ove godine nalazi se ukupno 188 kandidata za odbornike u Skupštini grada, među kojima je 81 žena.

Na lokalnim izborima u Novom Pazaru učestvuju liste ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”, “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” i “SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“.

Izvor: Radiostoplus.com

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.