Nihat Bećirović javno pocijepao člansku karticu SPP-a

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Draga porodico, familijo, rodbino i prijatelji, ovim putem Vas obavještavam da kao jedan od osnivača i članova BDZ-a kasnije BDZ Sandzaka a sada SPP-a, vođen ubjeđenjem i idejom koju je rah. Muftija Zukorlić pokrenuo i predvodio i okoncu ovu političku stranku kao Vakuf osnovali kako bi branili dostojanstvo, vjeru, naciju, jezik i kulturu i unaprijeđivali komšijske odnose bio sam svim bićem u ovu stranku i cijeli pokret do danas, iako mi je više puta gaženo dostojanstvo i bivam oljagan i razne laži i fitne bivaju sprovodene na mene lično ignorisao sam sve to rad sveopćeg interesa i nade da će biti bolje, nažalost nije i neće biti.

Zato od danas više nisam član ove stranke jer nije ona više ono za šta sam i svi mi se zalagali i život bili spremni dati. I kao što je rah.

Muftija rekao “ ako postanemo slična ili ista stranka kao i druge, ja lično ću je ugasiti”, ja nemam tu moć da je ugasim ali imam tu moć da ne budem dio priče gdje se ništa programskog i ideološkog ne sprovodi već se ponaša i obnaša kao lična privatna firma i biva vođen samo lični interes pojedinaca.

ZATO NE SAMNOM a svakom ko želi da bude dio te priče neka je sa srećom.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex