Memić: Zahvaljujući vašoj podršci mi smo već pobjednici

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Izvor:RTVNP

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Vjera: ISLAM Nacijonalnost:BOŠNKAK Jezik:BOSANSKI
Vjera: ISLAM Nacijonalnost:BOŠNKAK Jezik:BOSANSKI
6 mjeseci ranije

Ovi da predstavljaju Bošnjake, pa svi ovi što su govorili govore Ekavicom Srpski? Pa je li ovo glasanje za SDP ili za nacijonalno vijeće? Nema u nama hajra kad za nacijonalno vijeće izlazi 3-4 liste to je toliko zalosno da je nepodnošljivo.

Bell
Bell
6 mjeseci ranije

Katastrofa koji je ovaj gosp mladjani Menic nikad cuo za njega ok hajde dajte mu jednu sansu.Ali gospodo ni manje regije a vise partija sacuvaj bozeeee.Ej sad svako selo u Sandzaku nek trazi zasebnu republiku i partiju uhlebljenih…

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Bell

Nisu problem stranke, cijela država ih ima, i sve regije, problem su režimske stranke, i režimske sluge SDP i SPP. I ne znam kako možemo dati šansu nekoma koji nisu ni “repom mrdnuli” kad su u pitanju prava Bošnjaka. Zna se ko je formirao BNV 90-ih godina, zna se ko je izdejstvovao zastavu, himnu, zna se ko je izdejstvovao pravo da naša djeca izučavaju svoj maternji jezik bosanski, zna se ko je izdejstvovao da se obilježava dan Sandžaka, zna se ko je postavio spomen tablu Aćifu Hadžiahmetoviću, Aćif – efendiji, i drugim znamenitim Bošnjacima, zna se ko je digao glas protiv Miloševićevog režima, zna se ko je upoznao EU i cijeli svijet sa regijom Sandžak, u kojem žive Bošnjaci, što do tad niko nije ni znao, na kraju, zna se protiv koga su svi režimi u Srbiji zbog njihovog stava o mnogim pitanjima, a i o pitanjima kada se radi o pravima Bošnjaka,….. a to je SDA i Sulejman Ugljanin, i sad mi trebamo da damo šansu onima koji služe srpskom režimu, samo još da im predamo BNV, i više neće biti bosanskog jezika u školama, neće biti značajnih datuma za Bošnjake, neće biti Bošnjačkog nacionalnog vijeća jer će ga uređivati Vulin, Vučić, Šešelj, ratni zločinci, “kapetan Dragan”, Šljivančanin, i drugi zajedno sa SDP-om i SPP-om. Da predamo BNV onima koji na golu silu pokušavaju da govore srpski jezik i ekavicu u Sandžaku gdje se vijekovima govori bosanski i jekavica? E to će tek biti naša najveća nesreća.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije

E blago nama sa vama.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker