Konačno se oglasio i Vučić – Evo šta kaže o situaciji u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije gostuje na TV Pink

aleksandar vucic 3 830x0

{module Oglas 1 – 2020}

Šta čeka Srbiju posle izbora, kakva je situacija u Novom Pazaru, preti preti li nam opasnost od širenja epidemije kovid-19, samo su neke od tema o kojima će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije u intervjuu za televiziju Pink rekao je da u Novom Pazaru ima dovoljno respiratora, da većina priča koje su se pojavile u pojedinim medijima predstavlja političku manipulaciju i da je Opšta bolnica jedna od najbolje uređenih i najboljih bolnica u Srbiji i ima svu opremu za borbu protiv korona virusa

– Moralo je ranije da reaguje Ministarstvo zdravlja i sa pojavom novozaraženih proglasi bolnicu u Novom Pazaru kovid bolnicom, kao i da objavi da je nabavka limenih kovčega uobičajena procedura, a ne da dozvoli da se takva informacija pojavi u javnosti i da prostora za širenje dezinformacija – rekao je predsednik Srbije.

{module Oglas 0 – 2020}

Dodao je da je problem bio unutrašnje organizacije, kako kaže, dogodile su se sistemske greške, ali ne može da se kaže da nema opreme, kada to nije tačno.

On je rekao da neće dozvoliti nikome da narušava odlične odnose sa Bošnjacima niti ekstremistima da narušavaju mir u zemlji.

– Najgori su oni kojima je svaka smrt dobro došla za političku svrhe. Neki su želeli da politički zloupotrebe ovu situaciju u Novom Pazaru. Pri razlog je taj što je lista koju vodim ubedljivo pobedila tamo, i to nije mogla da pobedi samo zahvaljujući srpskim glasovima, i zato neću da dozvolim svim neodgovornim ljudima da nam unose nemir i u Novi Pazar niti bilo gde u Srbiji – rekao je Vučić. (Telegraf)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex