Koaliciji oko SNS više od 20.000 glasova u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Najveći broj glasova na parlamentarnim izborima u Novom Pazaru osvojila je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS), pokazuju rezultati Radnog tela za praćenje izbora u koje je radio Sto plus imao uvid.

Novi Pazar 2

{module Oglas 1 – 2020}

Ova lista dobila je 20.506 glasova, a lista koju predvodi Muamer Zukorlić osvojila je 9.586 glasova, dok je za listu Sulejmana Ugljanina glasalo 8.208 građana sa pravom glasa.

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije osvojila je 786 glasova u Novom Pazaru, dok je koalicija koju je predvodio Čedomir Jovanović dobila 613 glasova.

{module Oglas 0 – 2020}

Ostale partije i koalicije koje su učestvovale na parlamentarnim izborima u Srbiji u Novom Pazaru su osvojile oko 100 ili dvocifren broj glasova.

Pravo glasa na parlamentarnim izborima u Novom Pazaru imalo je 87.554 birača, koji su glasali na 98 biračkih mesta.

Najveći broj glasova na lokalnim izborima u ovom gradu prema preliminarnim rezultatimaosvojila je lista Rasima Ljajića, ukupno 18.653.

{module Oglas 2 – 2020}

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.