Izbori u Srbiji: Na biralištima u Novom Pazaru građanima će deliti zaštitne maske

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zbog narušene epidemiološke situacije na teritoriji Novog Pazara, Gradskoj izbornoj komisiji upućeno je 90 hiljada maski koje se od jutros neposredno pre ulaska na biračko mesto dele građanima

thumbs b c e1d0f23f0c7b008fa987ed4f0f6ff343

{module Oglas 1 – 2020}

Izbori za gradsku vlast u Novom Pazaru počeli su jutros u sedam časova otvaranjem 98 biračkih mesta na kojima pravo glasa ima 87.554 punoletnih građana, javlja Anadolu Agency (AA).

Novopazarci biraju predstavnike za republički parlament, ali i 47 odbornika za Skupštinu grada.

Na listiću za lokalne izbore u tom gradu regije Sandžak nalaze se četiri liste, “Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”, “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” i “SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin“.

{module Oglas 0 – 2020}

Iz Gradske izborne komisije saopšteno je da su sva biračka mesta otvorena na vreme, na nekim mestima je bilo manjih tehničkih problema ubog obimnosti materijala.

Kako je ranije saopšteno iz Gradske izborne komisije, članovi biračkog odbora moraju nositi maske i ostalu zaštitnu opremu, na biračkom mestu moraju držati rastojanje, na određenoj udaljenosti će biti i paravani za kojim će se glasati, a distancu moraju držati i birači.

Zbog narušene epidemiološke situacije na teritoriji Novog Pazara, Gradskoj izbornoj komisiji upućeno je 90 hiljada maski koje se od jutros neposredno pre ulaska na biračko mesto dele građanima. (AA)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.